premali broj

Bujne grudi joj umalo ispale iz tijesnog bikinija: Kći slavnog para mamila uzdahe na plaži

Robin Wright i Sean Penn (Foto: Profimedia) Robin Wright i Sean Penn (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Wright i Sean Penn (Foto: Profimedia) +0 Robin Wright i Clemente Giraudet (Foto: Profimedia) Galerija

Dylan Penn družila se za Majčin dan sa slavnom mamom Robin Wright i zasjenila ju na plaži u Malibuu.

Dylan Penn (29) privlačila je poglede dok je nedjelju provodila s majkom, zvijezdom serije "House of Cards" Robin Wright (54) na plaži u Malibuu. 

Pogledaj i ovo Sean Penn - 1 Ne odustaje od ljubavi Nakon tri propala braka utjehu traži u mlađahnim ljepoticama, u društvu jedne snimljen je ovih dana

Dylan je bila u tirkiznom bikiniju, a gornji dio je jedva zadržavao njezine bujne grudi. Manekenka i glumica se družila sa slavnom mamom na Majčin dan, a ostavila ju je samo nakratko kada su joj stigli prijatelji. 

Robin se nije skidala u kupaći kostim već je bila u košulji i kratkim traper hlačama te je imala sunčane naočale. Društvo joj je pravio njezin muž Clement Giraudet (35) i s njima je bio i njen pas, a glumica je u jednom trenutku pomagala kćeri da obuče odijelo za surfanje. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

X marks the spot

A post shared by Dylan Penn (@iamdylanpenn) on

Wright je započela vezu s Clementom 2017., a vjenčali su se već sljedeće godine u kolovozu. Robin iz braka s glumcem Seanom Pennom ima kćer Dylan i sina Hoppera (26) koji je ranije privlačio pozornost zbog problema sa zakonom. Glumica se razvela od Penna 2010. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene