Top 3

Dvoboj najzgodnijih muškaraca 2013: A pobjednik je...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

ako je zadnje četiri godine redovito bio na prvom mjestu najzgodnijih muškaraca, ovoga puta ga je s trona skinuo glumac koji je utjelovio Supermana.

Ako se pitate tko je najzgodniji muškarac 2013., sada napokon možete odahnuti!

Pogledaj i ovo Suki Waterhouse Neobična kreacija Lijepa zaručnica holivudskog miljenika pokazala poveći trudnički trbuh, ispod haljine s prorezima naziralo se puno gole kože!

Mnoge obožavateljice diljem svijeta su objeručke prihvatile vijest kako je novi najzgodniji muškaraca na svijetu po odabiru magazina Glamour UK - Henry Cavill. 'U školi su me zvali Debeli Cavill i rugali su mi se. Tada nisam ni sanjao da ću glumiti savršenog muškarca i da će moje tijelo biti uzor drugima', rekao je glumac koji je daleko dogurao.

Najtraženija na Internetu je...

Nakon četiri godine koje je proboravio na tronu, Roberta Pattinsona skinuo je prezgodni kolega glumac koji je utjelovio Supermana u ovogodišnjoj filmskoj uspješnici 'Man od Steel', dok je na trećem mjestu Liam Hemsworth. Zanimljivo je i to što su sva trojica trenutno singl, pa se mnoge djevojke diljem svijeta nadaju naći u njihovom zagrljaju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene