njegova najveća podrška

Bujna ljepotica umalo je zasjenila pobjedu svog supruga zbog dubokog dekoltea, iznenadit će vas njihova priča

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jolie Poirier je najveća podrška svom suprugu Dustinu, koji je nokautirao Connora McGregora na UFC-u 257.

Dustin Poirier je u noći sa subote na nedjelju iznenadio sve te je u ringu nokautirao najveću zvijezdu UFC-a, Connora McGregora na UFC-u 257, a u centru pažnje ubrzo se našla i njegova lijepa supruga Jolie. "Ovo je posljednji put da netko sumnja u mog supruga", rekla je nakon njegove pobjede, a svi pogledi bili su upereni u nju i zbog haljine koju je odabrala.

U prvom planu bile su njezine bujne grudi, a haljinu je tijekom čitavog meča popravljala i pobrinula se da ipak ne pokaže previše.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOLIE POIRIER (@mrsjoliepoirier)

Dustin i Jolie su zajedno već dugi niz godina. Upoznali su se još kao tinejdžeri, a u vezi su bili čak 14 godina prije nego što su uplovili u bračnu luku.

Pred oltar su stali u rujnu 2009. godine, a kćer Parker Noelle dobili su 2016. Jolie je uvijek podržavala svog supruga te redovito odlazi na njegove borbe, a na društvenim mrežama često objavljuje detalje iz njihova privatnog života.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Zanimljivosti Svoje luksuzno vjenčanje Trump je htio prenositi i na televizijama, a ovako je Melania izgledala na njihov veliki dan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene