Divna Karleuša, majka Jelene Karleuše, preminula je u nedjelju, a iz Kine se u Beograd zaputio i Duško Tošić, Jelenin suprug, kako bi bio uz obitelj u ovim teškim trenucima.

Galerija


Divna Karleuša, majka Jelene Karleuše, preminula je u 61. godini u nedjelju nakon dugogodišnje borbe s teškom bolesti. Kad joj je majka preminula, Karleuša je bila u Austriji, gdje je imala nastup, a prijatelji i suradnici vijest su joj priopćili tek u nedjelju popodne kad je stigla u Beograd. Pjevačici je pozlilo kad je čula da joj je majka umrla.

Vezani članci Jelena Karleuša i majka Divna - 1 Jelena Karleuša posvetila emotivnu objavu majci na godišnjicu njezine smrti: "Moj anđele" Jelena Karleuša Ne zvuči baš kao cvjetanje ruža u braku: Karleuša javno čestitala suprugu rođendan, on ju izignorirao

U Beograd se zaputio i nogometaš Duško Tošić, Jelenin suprug, koji je trenutačno u Kini, gdje igra za jedan nogometni klub. Potresen je i želi što prije biti uz suprugu u najtežim životnim trenucima, piše srpski Kurir.

Divna je svog zeta jako cijenila i često ga hvalila, a u zadnjoj čestitci za rođendan koju mu je uputila otkrila je i što točno misli o njemu.

''Najdraži moj Duško, sretan ti rođendan. Divan si čovjek, genijalan sportaš, nježan otac i muž, sjajan zet. Sretno još sto godina'', napisala je Divna tada.

Jeleni Karleuši pozlilo kad su joj priopćili da joj je preminula majka: ''Nije mogla pričati od šoka''

Ponovno na tržištu: Imanje Michaela Jacksona na prodaji po mnogo nižoj cijeni

Karijeru je izgradila poslije glasina o vezi s pjevačem, a danas na Instagramu ima 1,2 milijuna pratitelja