Cvatu mu ruže

Domaći glumac pronašao ljubav s bivšom manekenkom čiji Instagram vrvi golišavim fotkama

Dušan Bućan (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Dušan Bućan (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Dušan Bućan (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Dušan Bućan (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Dušan Bučan (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Dušan Bućan u ljubavnoj je vezi sa Sarom Hdaghom.

Našem domaćem glumcu Dušanu Bućanu u posljednje vrijeme ružaju cvjetaju kako na poslovnom tako i na privatnom planu, a on ne pokušava sakriti svoju sreću.

Naime, nakon što je ostvario uspjeh s premijerom predstave "Idiot" u HNK Zagreb, Dušan je objavio i sretnu vijest da je u vezi s bivšom manekenkom Sarom Hdaghom koja traje već nekoliko mjeseci.

"Ljubavna idila traje", potvrdio je za Story 43-godišnji glumac.

Sara je bivša manekenka, baš kao i njezina starija sestra Jasmina, koja na društvenim mrežama ne krije ljubav prema poziranju u razgolićenim i seksepilnim izdanjima. Završila je i Učiteljski fakultet i Poslovno veleučilište, a jedna od najvećih ljubavi su joj putovanja što ju je zapravo i spojilo s Dušanom, piše Story.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zary ☠️ (@zarytos) on

U to se možemo uvjeriti i na njezinom profilu na Instagramu gdje često objavljuje fotografije s dalekih, egzotičnih destinacija. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene