Na proslavi kineske Nove godine u Zagrebu okupili su se mnogi gosti među kojima je bio i general Ante Gotovina sa suprugom Dunjom.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Slika nije dostupna Par Gotovina skupa s estradnom elitom na otvorenju luksuznog hotela Slika nije dostupna FOTO - KOLINDA U DOMU GOTOVINE: 'Svratila sam kod mojih Dunje i Ante...'

General Ante Gotovina doista uživa u danima slobode! U restoranu Asia održan je tradicionalni doček kineske Nove godine, te se general pojavio u društvu supruge Dunje. Odlično raspoložen Ante pratio je kineske običaje, pljeskalo se i veselilo za bogatim blagdanskim stolom.

Dunja je za tu priliku odabrala crne hlače i plavi top u kimono stilu, dok je Ante bio u crnom odijelu i plavoj košulji. Poznati par plijeni pažnju gdje god se pojavi, a tako je bilo i ovoga puta.

>> Znate li sve o Dunji Gotovini? Provjerite ovdje

Inače, godina zmije je dobra godina za započinjanje bilo kakvog detaljno isplaniranog posla, a također je dobra i za istraživanja i znanost. U godini Zmije, ljudi će imati i puno više energije i ambicija za postizanje višig ciljeva, a također i više odgovornosti.

Međutim, treba se čuvati bilo kakvog fanatizma. Godina Zmije traži i ozbiljnost u osobnim odnosima i osjećaj sigurnosti koji treba postići analitičkim sposobnostima. Ovo je godina za napredak, spor, ali metodičan. One koji se uspiju fokusirati čeka veliki uspjeh.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook