Seksi, ali s ukusom!

Nema prebujan dekolte, ali je samouvjereno stigla na crveni tepih s prorezom do pupka

Natalie Portman (Foto: AFP) Natalie Portman (Foto: AFP) Afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Natalie Portman (Foto: AFP) Natalie Portman (Foto: AFP) Natalie Portman i Jon Hamm (Foto: AFP) Natalie Portman (Foto: AFP) Natalie Portman (Foto: AFP) Natalie Portman (Foto: AFP) +0 Natalie Portman (Foto: AFP) Galerija

38-godišnja Natalie Portman trenutačno promovira svoj novi film u kojem glumi astronautkinju.

Natalie Portman promovira svoj novi film "Lucy In The Sky".

Pogledaj i ovo Halle Berry (Foto: Instagram) Blistala je Slavna glumica još jednom pokazala zašto je jedna od najpoželjnijih žena svijeta u 53. godini

38-godišnja glumica u filmu glumi astronautkinju koja izgubi srce i razum nakon povratka iz svemirske misije. Neobične uloge nisu strane talentiranoj glumici koju je publika itekako zavoljela gledajući je u takvim ulogama.

Glumica je film promovirala i na nedavnom Filmskom festivalu u Torontu, na kojem se pojavila u dugoj crno-prozirnoj haljini, koju su neki modni stručnjaci prozvali "najukusnijom prozirnom haljinom ikad viđenom na crvenom tepihu".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalie Portman (@natalieportman) on

Sinoć je u Los Angelesu održana premijera, a Natalie se ponovno potrudila da svi pogledi budu na njoj u crnoj mini haljini s jako dubokim dekolteom.

Iako glumica nije poznata po bujnom poprsju, s puno samopouzdanja nosila je haljinu koja je zaista jedno od njezinih najgolišavijih i najseksi izdanja koje smo dosad vidjeli.

Naglašene oči i crveni ruž potrudili su se za dodatnu dozu glamura, dok su se njezini muški kolege Jon Hamm i Noah Hawley odlučili za vrlo slična siva odijela s kariranim uzorkom. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Kunis (Foto: Profimedia) Mila Kunis (Foto: Profimedia) Mila Kunis (Foto: Profimedia) Mila Kunis (Foto: Profimedia) +8 Mila Kunis i Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Celebrity O mužu joj se šire skandalozni tračevi, a njezina drastična promjena imidža zaprepastila je fanove

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene