Vrući selfie pjevačice

Fotografijom u čipkastim gaćicama podigla temperaturu na društvenim mrežama

Dua Lipa (Foto: Instagram) Dua Lipa (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa (Foto: Instagram) Dua Lipa (Foto: Instagram) Dua Lipa (Foto: Instagram) Dua Lipa (Foto: Profimedia) Dua Lipa (Foto: Profimedia) Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Dua Lipa (Foto: Instagram) +0 Dua Lipa (Foto: Instagram) Galerija

Dua Lipa objavila seksepilnu fotografiju na kojoj pozira u donjem rublju i kratkoj majici.

Popularna pjevačica Dua Lipa, osim po svojim hitovima, poznata je i po osebujnom modnom stilu kojim plijeni pažnju gdje god da se pojavi. Svoje odjevne kombinacije često dijeli s obožavateljima na društvenim mrežama, a posljednjom je objavom na profilu na Instagramu dodatno podigla temperaturu.

Pogledaj i ovo showbuzz nezgodni trenuci Ovako to izgleda kad jednu od najvećih zvijezda uhvate pijanu, pogledajte fotke koje bi sigurno najradije izbrisala

Naime, 24-godišnja Dua objavila je fotografiju iz kupaonice na kojoj pozira ispred ogledala u kupaonici, odjevena samo u majicu kratkih kratkih i čipkaste gaćice, pritom pokazujući svoje savršeno oblikovano tijelo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dua Lipa (@dualipa) on

Vjerujemo kako se u ovakom izdanju svidjela i svom dečku, manekenu Anwaru Hadidu s kojim je u vezi dva mjeseca i navodno već zajedno žive. Izvor blizak paru potvrdio je kako su se zajedno uselili u stan u New Yorku te da se ne odvajaju jedno od drugog, unatoč ispunjenom poslovnom rasporedu.

"Dua i Anwar su stalno zajedno, pa je nekako bilo logično da počnu zajedno živjeti. Kada bi doputovala u Los Angeles, Dua bi bila kod njega, a kad bi Anwar morao u London, ostajao bi kod nje. Tako da je zajednički život za njih prirodan korak. Kada Dua objavi album više vremena će provoditi u New Yorku tako da je dobra odluka da se stacioniraju tamo, a i puno članova njegove obitelji tamo živi", izjavio je izvor za The Sun.

Par je vezu službeno potvrdio u lipnju ove godine kada su se zajedno pojavili na jednom događanju.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: AFP) +9 Rihanna i Hassan Jameel (Foto: Profimedia) Celebrity Slavna pjevačica trbuščić skriva torbama: Stiže kruna ljubavi s arapskim milijarderom?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene