Što se događa?

Zgodna pjevačica našla se u ljubavnom trokutu s glumcem i kolegicom, obožavatelji su zbunjeni!

Dua Lipa Dua Lipa Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa Dua Lipa - 1 Dua Lipa - 3 Dua Lipa - 4 Dua Lipa - 6 Dua Lipa - 5 Dua Lipa - 7 Dua Lipa - 8 Dua Lipa - 9 Aron Piper - 1 +17 Aron Piper - 2 Galerija

Jedna od najomiljenijih pjevačica današnjice Dua Lipa šokirala je obožavatelje fotkama s Netflixovom zvijezdom Aronom Piperom i kolegicom pjevačicom FKA twigs.

Dua Lipa (26) potaknula je ljubavne glasine kada je snimljena kako gricka španjolskog glumca Arona Pipera u noćnom klubu u Madridu, no samo dan kasnije FKA Twigs je prenijela video u kojem se strastveno ljubi s elitnim glumcem i to objavila na TikToku.

Pogledaj i ovo showbuzz nezgodni trenuci Ovako to izgleda kad jednu od najvećih zvijezda uhvate pijanu, pogledajte fotke koje bi sigurno najradije izbrisala

Obožavatelji na Twitteru izrazili su šok zbog situacije, iako je nekoliko nagađalo da je to bio promidžbeni trik.

I dok su mnogi fanovi bili presretni vidjevši sumnjive videozapise iz kluba na kojima su Dua i Aron vrlo prisni, mnogo njih ostalo je i razočarano nakon objave Twigs.

@aron.ed1ts a duo i didn’t know i needed tbh #dualipa #aronpiper #fyp ♬ Yo Voy - Zion y Lennox

Zanimljivost je kako je svo troje nedavno prekinulo dugogodišnje veze sa svojim partnerima.

Dua Lipa krajem prošle godine prekinula je s dugogodišnjim partnerom Anwarom Hadidom, bratom poznatih manekenki Gigi i Belle Hadid. Mnogi su sigurni kako je raskidu kumovala Anwarova majka Yolanda koja i inače radi probleme u obitelji i vezama svoje djece jer je prošle godine bila kriva i za raskid Gigi Hadid i Zayna Malika.

Aron Piper, koji je najpoznatiji po ulozi u Netfixovoj seriji ''Elite'', dugo je bio u tajnoj vezi s modelom Jessicom Goicoecheom. Iako se o njihovu prekidu ništa ne zna, a par je i sam vrlo rijetko objavljivao zajednički sadržaj, pretpostavlja se da je Aron krenuo dalje.

Zašto je objavio video na kojem se ljubi s pjevačicom FKA Twigs, a večer prije je mazio i poljupcima u vrat šarmirao pop zvijezdu nikome nije jasno.

 

@fkatwigs

🥀

♬ killer - FKA twigs

FKA Twigs iza sebe ima bogatu listu poznatih frajera, a iako se šuškalo da je donedavno bila u vezi, priče nisu potvrđene.

Tahliah Debrett Barnett, pod umjetničkim imenom FKA, bila je u vezi s poznatim glumcem Robertom Pattinsonom od 2014. godine, a 2015. par se zaručio. 2017. prekinuli su vezu, a nakon njega pjevačica je bila sa Shiom LeBoufom, Mattom Healyjem, a je li 34-godišnjakinja sada osvojila i srce 25-godišnjeg Pipera ili će to biti Dua Lipa još nikome nije jasno.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik +15 Ella Dvornik Celebrity Ella bez donjeg rublja ispod ove haljine? Seksi prorezi zagolicali su maštu, a pokazala je i dekolte!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Franić i Dragan Jurilj - 1 Mia Franić i Dragan Jurilj - 2 Mia Franić i Dragan Jurilj - 4 Mia Franić (FOTO: Instagram) +10 Mia Franić (FOTO: Instagram) Celebrity Lijepa Splićanka i 23 godine stariji poduzetnik nisu dugo izdržali u braku, a četiri godine nakon razvoda ljubavi su dali drugu šansu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene