Dua Lipa ne može skinuti ruke sa svog novog dečka Anwara, brata Belle i Gigi Hadid.

Galerija


Kada je poznata pjevačica Dua Lipa u lipnju prekinula vezu s dugogodišnjim dečkom, slavnim kuharom Isaacom Carewom, počelo se šuškati kako se zaljubila u nekog drugog mladića. 

Vezani članci Dua Lipa i Anwar Hadid Utegnula se u uski korzet i jedva održala obline na mjestu, a dečko nije prestajao zuriti u dekolte Dua Lipa Prisjetila se egzotičnog odmora, a nije zaboravila naglasiti ni tonirano tijelo

S Isaacom je Dua provela više od tri i pol godine, a navodno je njihovoj vezi presudila velika razlika u godinama, ali i razdvojenost. 

Iako je odluku o prekidu bilo teško donijeti, Dua je brzo pronašla utjehu u modelu Anwaru Hadidu, mlađem bratu slavne Belle i Gigi Hadid. 

Njihova veza potvrđena je u srpnju kada su glazbenica i tri godine mlađi Anwar viđeni na popularnom festivalu British Summer Time u Hyde Parku, gdje su izmjenjivali nježnosti, smijali se, plesali i ludo zabavljali, ne mareći za znatiželjne poglede. Navodno je par postao služben nakon nekoliko spojeva od njezina prekida početkom lipnja.

24-godišnja Dua rastura glazbene ljestvice svojim hitovima, a da joj ide dobro i na poslovnom i na privatnom planu dokazuju i najnovije fotografije ovog mladog i uspješnog para. Ljubeći se i grleći na plaži u Kaliforniji, Dua i Anwar nisu marili za fotografe.

Nastavili su razmjenjivati strastvene poljupce, a kasnije su prošetali plažom držeći se za ruke. Pjevačica je nakon teškog prekida tako ipak uspjela pronaći novu sreću pa sada ne skida osmijeh s lica. 

Celebrity vremeplov poznate domaće pjevačice: Znate li tko je ova vrckava plavuša?