Obitelj Kardashian jedan je od najpoznatijih američkih brendova, no nakon što je postala mama Kim je promijenila prioritete.


Kim Kardashian želi se odmaknuti od obiteljskog biznisa, pa je na nagovor oca svoje kćeri Kanyea Westa otkazala dugogodišnjoj PR menadžerici Jill Fritzo koja će se nastaviti nositi s dramama ostatka obitelji, piše Huffington Post.

Vezani članci Lana Del Rey i Sean Larking Slavna pjevačica ima novog dečka koji je jako seksi i nimalo običan policajac Josip Kotlar (Foto: Instagram) Domaći miljenik žena otkrio da mu je inboks pun sočnih ponuda: "To si i htio, zar ne?"

32-godišnja reality je angažirala Inu Treciokas suosnivačica je agencije Slate PR kako bi bila u skladu sa svojim novim imidžem. Ina se brine za PR i slavne Sarah Jessice Parker, Woodyja Harrelsona, Owena Wilsoan i Justina Therouxa.

>> Razotkrivena: Sve korekcije koje je imala Kim Kardashian!

'Kim želi sebe odvojiti od PR stroja Kardashian, pa ju je Kanye West savjetovao da stvori vlastiti tim', rekao je izvor. Kim je promijenila prioritete otkada je rodila kćer North, već je i prije  izjavila kako ona i aKanye ne žele da se njihova kćer pojavljuje u obiteljskom realityju. 
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook