Na nagovor Kanyea

Drastičan korak: Kim Kardashian ide svojim putem!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Obitelj Kardashian jedan je od najpoznatijih američkih brendova, no nakon što je postala mama Kim je promijenila prioritete.

Kim Kardashian želi se odmaknuti od obiteljskog biznisa, pa je na nagovor oca svoje kćeri Kanyea Westa otkazala dugogodišnjoj PR menadžerici Jill Fritzo koja će se nastaviti nositi s dramama ostatka obitelji, piše Huffington Post.

Pogledaj i ovo showbuzz Izolirani od svijeta Nisu imali pojma: Natjecatelji popularnog reality showa u suzama i šoku saznali vijest o virusu koji hara svijetom

32-godišnja reality je angažirala Inu Treciokas suosnivačica je agencije Slate PR kako bi bila u skladu sa svojim novim imidžem. Ina se brine za PR i slavne Sarah Jessice Parker, Woodyja Harrelsona, Owena Wilsoan i Justina Therouxa.

>> Razotkrivena: Sve korekcije koje je imala Kim Kardashian!

'Kim želi sebe odvojiti od PR stroja Kardashian, pa ju je Kanye West savjetovao da stvori vlastiti tim', rekao je izvor. Kim je promijenila prioritete otkada je rodila kćer North, već je i prije  izjavila kako ona i aKanye ne žele da se njihova kćer pojavljuje u obiteljskom realityju. 
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene