Drake je sina Adonisa dobio s modelom Sophie Brussaux, a prvi put ga je spomenuo sredinom 2018. godine kada je objavio novi album.

Galerija


Reper Drake je na svom profilu na Instagramu prvi put objavio fotografije sina Adonisa, više od dvije godine nakon njegova rođenja.

Vezani članci Adele (Foto: Profimedia) Ma je li to ona? Nikad mršavija pjevačica poslije razvoda zablistala na rođendanskoj proslavi Rihanna i Chris Brown (Foto: Profimedia) Razbjesnio javnost: Prije 10 godina brutalno je prebio bivšu curu, a sada ju naziva "kraljicom"

33-godišnji glazbenik sina je držao daleko od očiju javnosti, a fanovima je otkrio i fotografije čitave svoje obitelji, uključujući i onu Adonisove majke, modela Sophie Brussaux.

"Ono što je trenutačno najvažnije je činjenica da se povežete sa svojim unutarnjim svjetlom. Ova situacija će vam pokazati razne stvari. Vjerujte u to da imate moć postići to, a najbolji način da i postignete jest povezivanje s ljudima koji vam donose sreću u život. Smijeh je najbolji lijek, no i suze mogu biti iscjeljujuće. Zapamtite da nikada niste sami i ako ne vjerujete u to, pitajte za pomoć i ona će vam sigurno doći. Nemoguće je uvijek kontrolirati sve što vam se događa, no fokusirajte se sada na to kako biste se voljeli osjećati i prepustite se tome", napisao je Drake uz fotografije obitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What is most important for you right now is to connect to your own inner light. This will create the biggest opening of all. Trust that you have all of the power within to make this happen, and in order to do that connect to the people and things that bring you a lot of joy. When the mind starts to move into overthinking or fear, shift your attention right away to something bright. It doesn’t matter what has happened in the past or what is happening around us now, you can always make the choice to break free of the wheel of suffering and panic and open up to your own light. We are powerful manifestors , so once you make the choice in the moment to shift your awareness to something good, it will show you in your reality. Be conscious, especially right now of fears coming in from others, and recognize that not everything should be held by you. Laughter is your best medicine, but tears can also be a powerful release. Let go of any judgment you may have around that. Remember that you are never alone, and if you need to be reminded of that ask for support and it will show up. Everything comes down to intention, and even though there are conflicting energies circling around us you must KNOW...It will rebuild. But in order for that to happen, you have to do exactly that. Trust. You have the biggest heart and that is your greatest gift. It’s impossible to always control your surroundings, but when you shift the focus to how you want to feel, everything will conspire to assist you. I love and miss my beautiful family and friends and I can’t wait for the joyful day when we are all able to reunite. Until then please keep your lights on. 🤍

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Brojni fanovi komentirali su na reperovim društvenim mrežama kako mu sin niti malo ne sliči, a zbog Adonisovih plavih kovrča i plavih očiju neki su čak postavili pitanje je li mu Drake uopće i otac.

Sophie je sina Adonisa rodila 11. listopada 2017. godine, no do sredine 2018. godine Drake ga nije ni spomenuo. Tek nakon što je objavio album u jednoj od pjesama je otkrio da ima dijete. Kasnije je priznao da se prije nego što je ostala trudna sa Sophie vidio samo dva puta u životu. Rekao je i da mu je bilo neugodno o svemu pričati sa svojom majkom, jer sa Sophie nikada nije bio u vezi.

Manekenka zaintrigirala fanove golišavim fotografijama koje je dodatno uređivala