Dragan Kojić Keba, svekar pjevačice Severine Kojić, završio je na informativnom razgovoru u Sigurnosno-informativnoj agenciji jer je navodno ugrozio nacionalne interese.

Galerija


Dragan Kojić Keba protekli vikend ispitan je u službenim prostorijama Sigurnosno-informativne agencije (BIA) jer je, kako pišu srpski mediji, ugrozio nacionalne interese. Severinina svekra problemi su zadesili u subotu navečer kada je ispred kuće ugledao tri nepoznate osobe.

Nakon što je pozvao policiju da ga zaštiti, ispostavilo se da su osobe ispred kuće bili pripadnici BIA-e koji su Kojiću stigli u službeni posjet. Nakon razgovora ispred kuće Keba je sjeo u svoj automobil i otišao na obavijesni razgovor koji je potrajao čak dva sata. Nakon razgovora svoju stranu priče iznio je i sam pjevač. Tvrdi kako je priveden zbog nove pjesme za koju pripadnici BIA-e tvrde da nije podobna za nacionalne interese.

 

"Čuli su moju novu pjesmu koju ću izdati u prosincu. Ne znam kako su uopće došli do snimke. Zaključili su da pjesma nije podobna za nacionalni interes. Morao sam dati izjavu i objašnjenje. Ne smijem iznositi detalje", poručio je Kojić, a njegovu izjavu prenose Novosti.rs.