Dragan Jurilj i Michelle Korenić su prvi put zamijećeni skupa u javnosti sredinom lipnja na zagrebačkoj špici.

Galerija


Poduzetnik Dragan Jurilj (49) uživa s novom djevojkom, 27 godina mlađom studenticom novinarstva Michelle Korenić

Vezani članci Mia Franić (Foto: Instagram) Mia Franić progovorila o planovima za budućnost i otkrila kako se slaže s bivšim suprugom Draganom Juriljem Mia Franić (FOTO: Instagram) Bila je žena Dragana Jurilja, a onda obrisala sve njegove fotke: Nećete vjerovati čime će se baviti bivša manekenka

Jurilj je na Facebooku podijelio fotografije s luksuznog putovanja na Maldivima na kojem je bio s atraktivnom plavušom. Na slikama Dragan i Michelle šetaju po plaži, a na jednoj studentica pozira ležeći u pijesku te na drugoj klečeći u plićaku u minijaturnom, zlatnom bikiniju u kojem je pokazala svoju savršenu, vitku liniju. 

Čini se da je par, koji je prvi put u javnosti zamijećen skupa na zagrebačkoj špici sredinom lipnja, sretniji nego ikad. Inače, Michelle je rodom iz Pule, a 2017. se natjecala za Miss Hrvatske. Tijekom natjecanja je rekla da se vidi u svijetu modelinga i prema fotografijama s društvenih mreža, čini se da je to i ostvarila. 

Objavljuje Dragan JuriljSubota, 29. kolovoza 2020.

Mlada studentica nije ponijela titulu Miss Hrvatske, ali 2018. je predstavljala državu na Miss Earth World. Inače, Jurilj je 16 godina bio u vezi s manekenkom Sunčicom Lalić (45) s kojom je dobio sina Ariena.

Nakon nje je ljubio splitsku manekenku Miju Franić (26) koju je oženio 2017. u Maroku, a razveli su se nakon godinu dana i četiri mjeseca braka. Poslije razvoda je viđen s ukrajinskom manekenkom Kristinom Gončarevom.

Supruga prezgodnog glumca ne mari za izgled i kritike ju ne diraju: Već je 24 godine u braku s 13 godina mlađim ljepotanom