javio se fanovima

Legenda repa usred mučnog razvoda pretrpjela aneurizmu mozga, hitno je hospitaliziran

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dr. Dre je u ponedjeljak hospitaliziran zbog aneurizme u mozgu, a utorak navečer je svoje pratitelje na Instagramu obavijestio da je dobro.

Reper Dr. Dre (55) hospitaliziran je zbog aneurizme u mozgu, a krvarenje je nastupilo u ponedjeljak kad je prevezen u bolnicu u Los Angelesu, izvijestio je TMZ.

Pogledaj i ovo showbuzz velika greška Uništio je predbračni ugovor jer im je išlo u ljubavi, a 24 godine kasnije ona traži da joj isplaćuje 2 milijuna dolara mjesečno

Legenda repa je na odjelu intenzivne njege u medicinskom centru Cedars-Sinai.

„Zahvaljujem svojoj obitelji, prijateljima i obožavateljima na interesu i dobrim željama“, napisao je u objavi na Instagramu u utorak navečer.

„Odlično se osjećam, te dobivam izvrsnu medicinsku njegu. Uskoro ću izaći iz bolnice i vratiti se kući. Poseban pozdrav svim sjajnim medicinskim profesionalcima u Cedaru. Ljubav!!“

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dr. Dre (@drdre)

Dre, kojemu je pravo ime Andre Young u utorak je bio u stabilnom stanju prema izvještaju TMZ-a. Liječnici su tragali za uzrokom aneurizme.

Nakon početaka u hip hop bendu N.W.A., debitantski album „The Chronic“ 1992. stvorio je od njega glazbenu zvijezdu. Rodom iz Comptona u Kaliforniji, glazbenik je postao slavan i 'težak' gotovo milijardu dolara.

Za dio njegova bogatstva trenutno se na sudu bori njegova uskoro bivša supruga Nicole Young (50) koja se od repera odlučila razvesti ovog ljeta, nakon 24 godine braka u kojem su dobili dvoje djece.

U papirima za razvod zatražila je naknadu od oko dva milijuna dolara mjesečno. Objasnila je to kao privremenu bračnu naknadu nakon razvoda, a zatražila je i dodatnih pet milijuna dolara za podmirenje sudskih troškova.

Dr. Dre se pozvao na njihov predbračni ugovor koji su potpisali 1996. godine i prema kojemu se zarada na njegovim brojnim komercijalnim pothvatima ne tiče njegove bivše.

No, kako se pisalo kada se u javnosti doznalo za njihov razvod, reper je navodno uništio spomenuti predbračni ugovor dok je još mislio da njihovom braku neće doći kraj, što bi značilo i da Nicole sada ima pravo na novac koji traži.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene