Nakon 6 godina

FOTO Najljepša žena svijeta rekla - zbogom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Trajalo je šest godina, no odluka je bila kratka i jasna.

30-godišnja Nizozemska manekenka Doutzen Kroes šest je dugih godina bila zaštitno lice brenda Victoria’s Secret te je često puta proglašena najljepšom ženom na svijetu. No, sada je za nju taj dio života završio. Odlučila je reći zbogom anđelicama te graditi karijeru na drugome mjestu.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio Jamie Mazur (Foto: Getty) Novi početak Vruće hlačice za ručak s bivšim, dok ju je doma čekao novi dečko za kojim je izgubila glavu

Ljepotica pokazala svoju intimnu stranu

Glasnogovornik kuće Victoria’s Secret, Ed Razek, potvrdio je vijest o odlasku.

'Doutzen je dobila ponudu iz Europe i to bi se kosilo s njezinim ugovorom u kući Victoria’s Secret. Upravo zato odlučila je otići i raskinuti ugovor s anđelicama čiji je dio bila dugih šest godina. Ipak, nije bilo nikakvog sukoba niti zamjerki. Pružila joj se prilika i ona se odlučila prihvatiti. I dalje vjerujem da je ona jedna od najljepših žena na svijetu i to ću joj reći bilo kada', rekao je Ed.

Osim Doutzen i ljepotica Karlie Kloss napušta anđelice. O odlasku lijepe 22-godišnjakinje šuška se već neko vrijeme zbog toga što se slavna manekenka počela pojavljivati u kampanjama vodećih svjetskih dizajnera kao što su Michael Kors, Alexander McQueen i Dolce & Gabbana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene