Doug Hutchinson vjenčao se kao 50-godišnjak s Courtney Stodden, kojoj je tada bilo 16 godina, a nakon toga život mu je krenuo nizbrdo. Sada je o svemu odlučio progovoriti u memoarima "Flushing Hollywood: Fake News, Fake Bobs".

Galerija


Holivudski glumac i zvijezda filma "Zelena milja", 59-godišnji Doug Hutchison konačno je odlučio progovoriti o braku koji je kao 50-godišnjak sklopio s maloljetnom Courtney Stodden, kojoj je tada bilo tek 16 godina.

Vezani članci Grace Gummer Razvode se nakon samo 42 dana tajnog braka, nitko dosad nije ni znao da su se vjenčali Slika nije dostupna Jedna od najslavnijih ljubavnih priča svih vremena: Kraj kakav nitko nije želio

Bilo je to 2011. godine, brak je nedavno i službeno okončan, a Doug danas tvrdi kako mu je on uništio glumačku karijeru.

Nakon vjenčanja par je više puta prekidao pa se mirio, no razvod je finaliziran u siječnju ove godine, a Doug će 10. ožujka izdati memoare pod naslovom "Flushing Hollywood: Fake News, Fake Boobs" u kojima će prikazati svoju istinu o usponu i padu u Hollywoodu, o zvijezdama koje susreo na tom putu, kao i o braku s Courtney, kojoj je danas 25 godina.

Ona je za Fox News potvrdila kako je svjesna da knjiga postoji i da zna što je u njoj, no nije željela ništa dodatno komentirati.

"Što se tiče mog braka s Courtney, preuzimam potpunu odgovornost. Ona je imala 16 godina, ja sam imao 50 godina, i znao sam da će ljudi zbog toga okretati leđa, ali nisam shvatio koliki će biti konačni utjecaj tog braka. Nisam shvatio da će me zbog braka s Courtney menadžer napustiti, nisam znao da će me agent napustiti. Našao sam se na crnoj listi svih redatelja. Pucao sam u glavu vlastite karijere zbog ljubavi. Uz to izgubio obitelj i prijatelje. Sada nemam što izgubiti, ali mogu reći istinu", objasnio je Doug u svom intervjuu za Fox News.

Ipak, dodao je i da ne žali zbog braka jer ne vjeruje u žaljenja u životu te da je svaku odluku koju je donio donio s razlogom.

Prije 10 godina bila je siromašna domaćica, a danas je milijunašica koja više ne nalikuje na sebe