GOTOVO JE

Doris Pinčić potvrdila da se ona i suprug Boris Rogoznica razvode: "Već neko vrijeme nismo životni partneri"

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica potvrdila je na svom profilu na Instagramu da se razvodi od Borisa Rogoznice.

Braku Doris Pinčić Rogoznica i Borisa Rogoznice došao je kraj.

"U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati ali ajde... Iako već neko vrijeme nismo životni partneri i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Više ništa nemamo za reći o tome, niti se tiče IKOG osim naše obitelji i molimo sve da to poštuju. Hvala svima na razumijevanju", napisala je Doris na Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopce jer stvarno mislimo da ima puno vaznijih stvari o kojima bi se u Hr trebalo pisati i pricati ali ajde...🙈 Iako vec neko vrijeme nismo zivotni partneri i dalje smo prijatelji i roditelji savrsene djece koju smo zajedno stvorili. Nema drame, svi su zivi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Vise nista nemamo za reci o tome,niti se tice IKOG osim nase obitelji i molimo sve da to postuju. Hvala svima na razumijevanju. 😘

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Vijest da se razvode potvrdio je i Boris, također na profilu na Instagramu.

O njihovu se razvodu šuškalo već nekoliko dana, no do danas niti jedno od njih to nije potvrdilo.

Doris i Boris u vezi su od 2011. godine, a brak su sklopili dvije godine kasnije u rodnom im Zadru. Kao kruna ljubavi na svijet im je stigao sin Donat, a prije dvije godine i djevojčica Gita.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene