Glumica i voditeljica odlučila je upustiti se u potpuno novo iskustvo...


Voditeljica Narodnog radija Doris Pinčić na najljepši je način začinila ljeto najsretnijim slušateljima. Netaknutu prirodu Omiškog kraja, u kanjonu rijeke Cetine, Snježana iz Velike Gorice, Davor iz Bregane i Martina iz Klinča Sela, doživjeli su na potpuno jedinstveni način.

Vezani članci Zabrana kupanja na plažama (Foto: Dnevnik.hr) Nevjerojatna priča iz okolice Omiša: Bespravno dignuo zid i zabranio prolaz do plaže, iznajmljivačima propada sezona Zebre u Omišu (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL/Neno Munitić) U Omišu tijekom noći izbrisali pješačke prijelaze: "Nitko nas nije obavijestio, to su napravili preko noći kao lopovi"

Doris je nedavno postala majka, a kako nema straha pokazala je prikopčavši se na čelično uže ukupne dužine 2100 metara. Doris je tako sa slušateljima pri brzini od 65 km/h prolazila čak 150 metara iznad kanjona Cetine, a iskustvom je oduševljena.

'Zip Line je prekrasno iskustvo, vrlo povezujuće s prirodom i to mi se posebno svidjelo. Najljepše od svega je što ga može isprobati doslovno svatko, važno je samo biti otvorenog duha i spreman na avanturu. Što se tiče straha, stvarno se ne treba bojati jer ekipa koja nas je dočekala ulijeva povjerenje i vidi se da su to profesionalci koji znaju što rade. Preporučila bih svakome, a sigurna sam da ću se i sama još koji put vratiti.', izjavila je dobro raspoložena Doris.

“Osjećam se 20 godina mlađe! Ponovila bih ovo odmah sutra.“ – izjavila je 52-godišnja slušateljica Narodnog radija Snježana Dianežević koja se na ludo spuštanje odvažila u društvu druge dobitnice Mihaele Kostelac iz Klinča Sela. Iako se u početku borila sa strahom, Mihaela se ipak prepustila, a za neponovljivo iskustvo u kanjonu Cetine kaže: “Kad idemo opet? Ovo je bilo nevjerojatno, pobijediti strah u takvoj divnoj prirodi jedinstveni je osjećaj koji ću pamtiti cijeli život!“ 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook