Jedna od najvećih diva domaće estrade nakon dugih 14 godina ponovno zapjevala u svom gradu.


Doris Dragović jedna od najvećih diva domaće glazbe nakon 14 godina zapjevala je u svom rodnom gradu Splitu i napunila Spaladium arenu do posljednjeg mjesta.

Vezani članci Doris Dragović Sjećate se naših nastupa na Eurosongu? Evo tko je najbolje prošao, nastupi su to o kojima se priča i dvadesetak godina kasnije! Doris Dragović Doris Dragović slavi 60. rođendan, koja vam je njezina najdraža pjesma koju volite zapjevati?

Očito je kako je publika bila željna legendarne Doris koja se u zadnje vrijeme u javnosti pojavljuje 'na kapaljku'. Velikom koncertu nisu odoljeli ni poznati koji su došli podržati svoju kolegicu.

'Da doista. Nema veće ljepote kada nakon toliko desetljeća rada vidiš da si zapisan u životima mladih ljudi, novih generacija. Toliko dugo već pričam o tome, vrijeme je da ih čujemo.' Naučeni na to da Doris uvijek ugošćuje raskošne vokale poput Zorice Kondže i Vanne na dva prošlogodišnja iznimno posjećena koncerta u Lisinskom, ova novina je doista nastup za pamćenje koji valja čuti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook