Donatellu Versace na fotografijama iz prošlosti zaista je teško prepoznati.

Galerija


Talijanska dizajnerica koja stoji na čelu jednog od najvećih modnih carstava današnjice Donatella Versace uskoro će proslaviti svoj 65. rođendan, a unatoč tome što se približava sedmom desetljeću svojim izgledom ne prestaje privlačiti pažnju javnosti i zbog toga je česta tema medija.

Današnji izgled, koji je rezultat brojnih estetskih operacija i korekcija, priskrbio joj je nadimak "kraljice plastičnih operacija", a nekadašnja prirodna ljepotica danas uglavnom izaziva čuđenje, pa čak i zgražanje mnogih.

Pretjerano korištenje botoksa, izobličene usne i lice smjestili su ju na sam vrh popisa svjetskih zvijezda koje su pretjerale s operativnim zahvatima. Svemu je pridonio i buran život koji je vodila, danonoćno partijanje i zabave s puno alkohola, droge i opojnih sredstava doveli su ju čak i do nekoliko psihičkih slomova.

Donatella se na vrhu modnog carstva kuće Versace našla 1997. godine nakon što je na njezina brata Giannija počinjen atentat u Miamiju. Ona je, zajedno s kćeri Allegrom, uspjela održati bratovo nasljeđe na nogama, štoviše i pokoriti modni svijet čijim su se kreacijama divili i još se uvijek dive brojni modni kritičari.

 

Ana Rucner ponovno ljubi: Šest godina nakon rastave našla se u zagrljaju godinu dana mlađeg bubnjara