STRAŠNE OZLJEDE

'IMAO SAM SREĆE' Zvijezda serije 'Zakon braće' teško ozljeđena na setu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tijekom snimanja novih nastavaka popularne serije 'Zakon braće', poznati glumac Dominic Purcell zadobio je teške ozljede.

Zvijezda popularne serije 'Zakon braće' Dominic Purcell na snimanju novih nastavaka hit serije zadobio je teške ozljede. Tijekom snimanja, koje se trenutno odvija u Maroku, Purcellu je na glavu pala metalna šipka te morao biti prevezen helikopterom u bolnicu u Casablanci. Zadobio je prijelom nosne kosti te nagnječenje lubanje.

Pogledaj i ovo PR Mačak u čizmama Mačak u čizmama stiže u hrvatska kina

Nakon što je izašao iz bolnice, poznati glumac i mezimac žena je podijelio s obožavateljima na Instagramu nekoliko fotografija s vidljivo ozbiljnim ozljedama, te im se zahvalio na njihovoj podršci. Iako se vidi koliko su ozbiljne bile ozljede, Purcella to nije zaustavilo, te se već vratio na posao.

'Imao sam malu nezgodu na snimanju, hvala svima na podršci. Vraćam se na posao. Isplati se imati tvrdu lubanju kad ti na glavu padne metalna šipka. Nos mi je slomljen na dva mjesta i imam tisuću šavova na glavi, no imao sam sreće da ostanem živ', napisao je Purcell uz jednu objavu.

 

A photo posted by Dominicpurcell (@dominicpurcell) on

 

A photo posted by Dominicpurcell (@dominicpurcell) on

 

A video posted by Dominicpurcell (@dominicpurcell) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene