Zaokružila priču

Domenica uz brojne kolege i prijatelje predstavila svoj prvi album: ''Puno mi to znači''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Luka Nižetić, Giuliano, Viktorija Rađa, Mia Dimšić, grupa Frajle, ELFS, Slavko Sobin i mnogi drugi bili su među brojnim poznatima koji su podržali mladu pjevačicu Domenicu.

Pjevačica čija je pozitivna energija u najkraćem roku oduševila publiku, gotovo jednakom brzinom kojom su to isto učinili i njezini hitovi, mlada je i talentirana Velolučanka Domenica.

Pogledaj i ovo In Magazin: Domenica - 1 velika motivacija Događaj koji Domenica planira za osam godina privlači sve više pažnje: ''Dala sam si jedan cilj do kojeg želim doći''

Otkako se pojavila na hrvatskoj glazbenoj sceni, debitantskim singlom ''Kad sam s tobom'', svaka njezina sljedeća pjesma polučila je sve veći uspijeh, o čemu svjedoči podatak kako u ovom trenutku broj YouTube pregleda njezinih pjesama prelazi čak 20 milijuna.

Iza nje su sada već brojni nastupi, kao i nagrade, od kojih se posebno ističe Grand Prix prošlogodišnjeg izdanja Splitskog festivala. A od nedavno, iza Domenice je i prvi glazbeni album pod nazivom ''Ćiribu Ćiriba'', koji je i službeno predstavljen u ponedjeljak u novootvorenom zagrebačkom klubu ''Mint club & more''.

 

''Manje je više'', ''Pišem na tebe'', ''Ćiribu Ćiriba'', ''Kad sam s tobom'', ''Mi protiv nas'', ''Nema te svit'', ''Vidi se iz aviona'', ''Indigo'', ''Ljubavna limunada'', ''Baš, baš'', ''Ne vidim, ne čujem'' – nazivi su pjesama s albuma, od kojih su se neke odavno uvukle publici pod kožu, dok će one novije, premijerno predstavljene na albumu, zasigurno to isto vrlo brzo učiniti. Sve pjesme nastale su u suradnji s autorima Vjekoslavom, Tončijem i Ivanom Huljićem.

 

''Preuzbuđena sam što je izašao moj prvi album, napokon je sav (naš) rad i trud izdan u fizičkom obliku. Zaokružili smo priču s 11 pjesama, od toga je 9 singlova već bilo izdano. Iako ljudi ne gledaju na albume kao nekad, ja sam ona generacija koja je odrasla na CD-ima i kazetama pa mi zbog toga to puno znači…'' – izjavila je Domenica.

 

Izlazak albuma prvijenca svojim su dolaskom podržali i brojni Domenicini prijatelji i kolege, među kojima i Luka Nižetić, Giuliano, Viktorija Rađa, Mia Dimšić, grupa Frajle, ELFS, Slavko Sobin, Andrea Andrassy, Borna Kotromanić, Dalibor Petko, grupa Pravila igre, Ivan Vukušić, Zsa Zsa, Nika Turković, Matija Cvek, Hana i Ivan Huljić, Uršula Tolj, Elizabeta Brodić te brojni drugi gosti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene