Poklonom za suprugu Ivanu pohvalio se Domagoj Vida na Instagramu.

Galerija


Čini se kako naš reprezentativac ne štedi na lijepoj supruzi.

Vezani članci Ivana Vida (FOTO: Instagram) Suprugu Domagoja Vide iznervirali njegovi obožavatelji tijekom romantične večere na Hvaru Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida suprugu i omiljenom bećaru posvetila emotivan post koji je dirnuo sve koji su ga pročitali

Radi se o Domagoju Vidi, koji se na Instagramu pohvalio luksuznim poklonom za svoju suprugu Ivanu, a radi se o personaliziranoj maski za mobitel.

Preciznije, Domagoj je za Ivanu dao izraditi masku za iPhone od čistog 24-karatnog zlata, a na njoj se nalaze on i sinčić David te piše "mama, volimo te".

Iako ne može sa sigurnošću tvrditi kolika je vrijednost ove maske, općenito takve personalizirane zlatne maske za ovaj model mobitela na internetu se mogu pronaći po cijeni od oko 20 tisuća kuna, a poznato je kako se i ranije bivša misica hvalila luksuzom u kojem živi.

Podsjetimo, Ivana, tada još Gugić, 2014. godine ponijela je titulu Kraljice Hrvatske, a u lipnju 2016. godine u Umagu se udala za Domagoja.

Par je tada bio u vezi 4 godine, a ljubav je planula tijekom jednog noćnog izlaska.

Par je u početku održavao vezu na daljinu jer je on igrao za Dinamo Kijev, a ona studirala u Zagrebu, no Ivana se brzo odselila svom odabraniku. Sinčić David stigao je u rujnu 2015. godine. 

Bivša supruga i nova djevojka slavnog glazbenika odlično se slažu, a ova fotografija to dokazuje