Predali papire

Sanja Vejnović razvodi se nakon 30 godina braka: 'Obitelj i ja trebamo mir'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica i njezin suprug snimatelj predali su već papire za razvod.

Nakon 30 godina braka, glumica Sanja Vejnović, koju imamo priliku gledati u seriji 'Kud puklo da puklo', i Goran Mećava odlučili su se razvesti, piše Story. Supružnici su već predali papire za razvod, no on još nije finaliziran. Razlog zbog kojeg su se odlučili na taj korak nije poznat.

Pogledaj i ovo Sanja Vejnović i Goran Mećava Razveli se nakon 30 godina Naša glumica i bivši suprug iznenadili prisnim ponašanjem u javnosti, znači li to da su ljubavi dali drugu šansu?

'Ne razumijem toliki interes medija za ovaj segment moga privatnog života koji je vrlo intiman i osoban. Zaista nemam potrebu dijeliti s javnosti detalje iz mog privatnog obiteljskog života, tako je sada, a tako je bilo i tijekom cijele moje profesionalne karijere. Ovo su trenuci kada moja obitelj i ja trebamo mir', rekla nam je Sanja Vejnović.

Otkrivamo najveće blamaže domaćih zvijezda!

Par je prvu veliku bračnu krizu imao 2010. kada je u medije procurila afera Gorana Mećave s Vedranom Cetinom, tajnicom u Državnom inspektoratu, no Sanja mu je tada odlučila sve oprostiti i spasiti brak. No, ovog je puta braku ipak došao kraj...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene