Osjetile kemiju

Afera u wc-u: Od muža se slađe ljubi Playboyeva zečica

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon petogodišnje veze s prijateljicom, poznata 'Spajsica' ponovno je bila intimna sa ženom!

Bivša 'Spajsica' Mel B navodno je bila intimna s bivšom Playboyevom zečicom Luan Lee te ju je slijedila u toalet za invalide, gdje joj je počela skidati odjeću, piše Daily Mail. U razgovoru za The Sun bivša Playboyeva zečica otkrila je kako su se ona i Mel B ljubile sat vremena dok je pjevačicu suprug Stephan Belafonte čekao vani.

Pogledaj i ovo showbuzz Sad je udana Šokirala priznanjem: 'Četiri godine bila sam u vezi s curom!'

Luan, koja se 2008. našla s Mel B u hotelskom baru nakon što je odradila glavnu ulogu u The Peep Showu, opisala je Mel B kao strastvenu i senzualnu te ženu koja je vrlo uporna i zna što želi. Priznala je da se kemija među njima jednostavno osjetila.

Preuska haljinica Mel B popucala po šavovima!

'Otišla sam u toalet za invalide jer je veći, a onda se ona samo stvorila iza mene. Upitala me imam li što protiv i počela me ljubiti. Nakon toga me samo gurnula uza zid i počela me ljubiti. Poljubac je trajao oko pet minuta, a onda je krenula na druga područja', opisala je Luan.

Također je otkrila kako je poslije sat vremena zaštitar došao provjeriti je li s njima sve u redu te ih je zamolio da napuste toalet. Plavuša se htjela nastaviti viđati sa 'Spajsicom', no na putu im se ispriječio suprug pjevačice jer je navodno bio jako ljubomoran.

Mel je prošle godine priznala da je imala petogodišnju vezu s prijateljicom Christom Parker.

'Ljudi me zovu lezbijkom, biseksualkom i heteroseksualkom, ali ja znam tko je u mom krevetu i to je to. Seksualni život mi je savršen', izjavila je Mel prošle godine tijekom gostovanja kod voditelja Howarda Sterna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene