Među sportašima

Kad sportske nagrade zasjeni - Koka!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dodjela nagrada najboljim sportašima Hrvatske u tradicionalnom 62. izboru Sportskih novosti protekla je u svečanom tonu, a sve je zabavila i glumica Mila Elegović.

Atletičarka Sandra Perković i i nogometaš Mario Mandžukić najbolji su sportaši Hrvatske u tradicionalnom 62. izboru Sportskih novosti, u kojem je sudjelovalo 329 sportskih novinara iz Hrvatske.

Pogledaj i ovo Sandra Elkasević nedavno se udala Ova preslatka djevojčica s fotografije odrasla je u ženu kojom se ponosi Hrvatska, prepoznajete li je?

Sportski novinari odlučili: Perković i Mandžukić najbolji u 2013. godini!

Sandra je za tu prigodu odabrala crnu majicu i kožnu minicu, koje je iskombinirala s ravnim čizmama, dok je Mario bio elegantan u crnom baršunastom sakou i bijeloj svečanoj košulji.

Goste je zabavljala glumica Mila Elegović koja je i zapjevala svoj hit 'Koka'. Vrckava i vesela, Mila je plijenila pažnju u seksi haljini jednako kao i riječima svoje šaljive pjesme.

'Ja sam samo stara koka, botoks mi je super hrana, doktore, sad diži skele jer ja želim da me žele! Meni je sve jako jasno, sve je uvijek prvoklasno... I dok hodam preko placa svi mi kažu: 'Mica maca!', a ja sam dobra stara koka s jednom borom ispod oka!'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene