72. 'Zlatni globus' pronašao je svoje nove vlasnike, a zvijezde su nam priredile večer za pamćenje.


Kada je 'Zlatni globus' u pitanju, zabave i zanimljivosti nikada ne nedostaje. Tako je bilo i ovaj sedamdeset i drugi put. Zvijezde su nam priredile neke nezaboravne trenutke o kojima će se dugo pričati.

Trenutak koji pamti cijeli svijet - pogledajte njezinu reakciju

Vezani članci Slika nije dostupna Oscarovski selfie: Uletila joj u kadar, no je li je i uspjela zasjeniti? Slika nije dostupna ANKETA Pomicale su svoje granice... koja je najbolja?

Od Jennifer Aniston do Jennifer Lopez, svi su bili tamo. Evo nekih sporadičnih, zanimljivih trenutaka.

Greška koja bi mogla sve pokvariti – ovo se nije smjelo dogoditi!

Prije samog početka showa, ekipa filma 'Entourage' snimila je neke kadrove, koji će se pojaviti u filmu, na crvenom tepihu.

Kada se Jennifer Lopez pojavila na crvenom tepihu u Zuhair Murad i Jimmy Choo cipelama, nije bilo osobe koja se nije okrenula u njezinom smjeru i ispustila uzdah iz grudiju.

U svom govoru na početku showa, komičarke Tina Fey i Amy Poehler, našalile su se na račun Emme Stone. Dok su pričale o jednom od nominiranih filmova 'Velike oči', o slikama na kojima su prikazane osobe s velikim očima, Amy je rekla kako jedno umjetničko djelo sjedi u publici. Kamera se okrenula na Emmu Stone.

Tina i Amy uzele su na zub i Bill Cosbyja zbog optužbi za silovanje. Tina je pokušala imitirati njegov glas i rekla, 'Stavljao sam tablete u ljude. Ljudi nisu željeli tablete u sebi'. 

Jennifer Aniston doživjela je malu garderobnu nezgodu. Dok se penjala na pozornicu, njezina haljina se otvorila više nego što je bilo planirano.

Sjajan trenutak je bio i kada je Benedict Cumberbatch 'fotobombao' Meryl Streep.

Jeremy Renner uhvaćen je na djelu dok je blejao u dekolte Jennifer Lopez. Ona se požalila kako joj je teško otvoriti omotnicu jer ima dugačke nokte na što je Jeremy primjetio kako ima i 'globuse'. Tko ga može kriviti za to!

Ovo su samo neki od sjajnih trenutaka. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook