6. epizoda

Dodatna uzbuđenja u Stelli donose novi likovi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dodatna uzbuđenja u Stellu će zasigurno unijeti i novi likovi koje utjelovljuju dobro poznata imena hrvatske glumačke scene Goran Navojec i Tamara Garabajs. Što vas sve očekuje u novom nastavku uspješnice Nove TV, otkrivamo sada!

Idilične obiteljske trenutke Jasmine i Franje u prošloj epizodi Stelle prekinuo je nenajavljeni gost te su tako mnoga pitanja ostala otvorena. Sada je vrijeme da im Amar Ivanović, odnosno Goran Navojec, otkrije pravu istinu o njihovoj obitelji.

Pogledaj i ovo showbuzz Najveseliji lik Matija iz Stelle: 'U budućnosti se vidim kako uveseljavam druge'

>> 'Stella': Ove nedjelje ne propustite 'Čaroliju'!

Bilo kako bilo, sad je tu i želi pomoći Jasmini da pronađe svoj pravi glas i unutarnju snagu, stoga je vodi na mjesto na kojem će njezin talent napokon zasjati u punom sjaju. Još jedna svijetla točka u njezinu životu je Kristijan, koji je njome potpuno očaran, stoga joj odluči napisati pjesmu.

I dok su događaji u obitelji Klarić i Jasmininu životu sve bolji, odnos Ele i Lane ponovno postaje sve napetiji. Iako glumica Vanda Winter kaže kako uživa u ulozi zločeste Lane, otkriva i koji joj je najmrskiji dio njezina lika.

'Joj, neke uvrede koje sam morala izgovarati svojoj partnerici... ovaj, to mi je jako teško prelazilo preko usta i nadam se da to nitko neće zamjeriti, je li,  nisam ja pisala', kaže Vanda.

No, sva sreća da se među kandidatima sklapaju i prava prijateljstva, pa Lana pronalazi način za bijeg od svađa s majkom. Kika se napokon počela prepuštati Orsatu. I kad pomislite da će sve biti kako treba, u dvoranu Stelle ušetat će atraktivna glumica Barbara Ban. Ona nema plemenitu namjeru pomoći mladim nadama. Njezin teatralan nastup izbacuje Kiku iz takta. Ona sve teže podnosi i Gavranovu prisutnost te mu odlučuje u lice sasuti sve što ga ide.

U njihovu svađu umiješa se Orsat, a kad incident završi fizičkim obračunom i dolaskom policije, nastavak natjecanja dolazi u pitanje… Više ćete ipak doznati kad se u nedjelju navečer ugodno smjestite ispred malih ekrana.

Stella počinje u 20 sati na Novoj TV!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene