Glumac je pet mjeseci proveo na jugu Engleske gdje je snimao dva filma, a susjedima se ribom i prženim krumpirima htio zahvaliti na gostoprimstvu.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Shiloh Jolie Pitt Kći slavnog para s godinama sve više nalikuje na dječaka, a njihov mukotrpan razvod posebno joj teško pada zbog jedne stvari Angelina Jolie i Brad Pitt Brad Pitt dobio veliku sudsku bitku protiv Angeline Jolie nakon što je njezino svjedočenje proglašeno nevjerodostojnim

Brad Pitt počastio je susjede u Surreyu u južnom dijelu Velike Britanije gdje je njemu i njegovoj obitelji zadnjih pet mjeseci bio dom. Naime, zgodni glumac tamo je snimao dva nova filma, a prije povratka u Ameriku odlučio je oprostiti se od svojih gostoljubivih susjeda velikim tulumom.

>> Ima nešto što ni Brad Pittu ne polazi za rukom!

Najbližim susjedima pripremio je njihovo tradicionalno jelo - ribu i pržene krumpire, koje je jako zavolio tijekom boravka u Engleskoj. 'Otkako je otišao u Veliku Britaniju snimati, Brad se više počeo baviti kućanskim poslovima, sam je sebi peglao i čistio i uvijek je djeci pripremao večeru kad je Angelina bila odsutna. Pretvorio se u pravog obiteljskog čovjeka', rekao je prijatelj popularnog glumca.

>> Zbog ovog su na Angelinu ljubomorne žene diljem svijeta!

Zasigurno ima nešto u tom britanskom zraku jer se i Robbie Williams u potpunosti promijenio i također postao obiteljski čovjek otkako se vratio u rodni zavičaj.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook