Đurđa Tedeschi i Božo Vrećo prošetali su zajedno dubrovačkim Stradunom.

Galerija


Umirovljena sutkinja Đurđa Tedeschi i popularni bosansko-hercegovački glazbenik Božo Vrećo snimljeni su u zajedničkoj šetnji Dubrovnikom, kamo je on stigao nakon uspješno održanog koncerta u Šibeniku.

Đurđu i Božu povezuje dugogodišnje prijateljstvo ali i sličan modni ukus. Crna im je jedna od omiljenih boja pa su tako i ovog puta snimljeni u tamnim ali i pomalo sličnim modnim kreacijama.

Đurđa se od ljetnog sunca zaštitila šeširom i tamnim naočalama, dok je Božo ponosno pokazao tijelo ukrašeno brojnim tetovažama. Ovaj je karizmatični glazbenik osim po raskošnim vokalnim sposobnostima poznat i po odijevanju u ekstravagantne modne kombinacije, voli nositi haljine, visoke potpetice i nositi jači make up na licu. Gusta duga kosa i brada godinama su mu zaštitni znak, iako je jednom prilikom svojim obožavateljima na profilu na Instagramu otkrio kako je nekada izgledao bez brade i kratko ošišan

Božo je aktivan na društvenim mrežama gdje objavljuje zgode iz privatnog i poslovnog života pa se pohvalio i da je stigao u Dubrovnik. 

 

Još jedna glumica koja voli mlađe: 37-godišnja ljepotica pažnju plijenila u društvu novog dečka