Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Đorđe Balašević uskoro će održati prvi koncert u Novom Pazaru. Interes građana je velik, no javili su se i oni kojima koncert nimalo ne odgovara.


Nastup Đorđe Balaševića u Novom Pazaru našao se na meti kritika. Balaševića su kritizirali portali bliski sandžačkom muftiji Muameru Zukorliću jer se smatra da 'njegove pjesme vrijeđaju inteligenciju i stvaraju duševni nemir', piše Blic.

Obična muha napravila je od njega legendu na Balkanu

Vezani članci Aleksa, Olivera i Đorđe Balašević Aleksa Balašević najavio zanimljiv projekt posvećen njegovom ocu: "Drago mi je i motivacija što ste nestrpljivi" Đorđe Balašević (Foto: Instagram) Balašević nakon infarkta: "Neću više nikad biti dobro i još ne mogu obećati koncerte u Osijeku i Zagrebu"

Portal 'Sandžakpress' piše kako je 'Balaševićeva 'Pesma o tetku' pjesma o psovanju Boga u kojoj na najgnjusniji način psuje i vrijeđa Boga i Stvoritelja svijetova'.

Na Balaševićev način - Posebnom pjesmom oprostio se od Kemala Montena

Službenog komentara od strane institucija nije bilo, a organizatori koncerta tvrde da pisanja tog portala nisu negativno utjecala na građane Novog Pazara, jer je Balaševićev prvi nastup u tom gradu stvorio veliko zanimanje. Toliko da će se možda organizirati i drugi koncert 'panonskog mornara'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook