Ljupka iskreno

'Djeca su mi se rugala zbog naočala, razmaknutih zubi i velikih usana'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ljupka je otkrila kako je njen put do top manekenke bio težak jer su joj se djeca rugala, a odrasli mislili da je ružno pače.ipak, imala je nekog tko će je primiti za ruku i odvesti u pravu agenciju...

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Ne samo supruga nogometaša Ljupka iskreno: 'Naš brak je preživio brojne krize'

Manekenka Ljupka Gojić tijekom ovog tjedna na svom Facebook profilu otkrila je kako njeno djetinjstvo nije bilo tako lijepo, a Ljupku su druga djeca maltretirala jer je nosila naočale, imala razmaknute zube kao i velika usta. Upravo zbog djece kao što je ona bila, Ljupka je odlučila to otkriti svojim fanovima i svim onim mladim ljudima koji misle da ne mogu ostvariti svoje snove.

'Moja karijera je počela s okruglim naočalama na nosu, razmaknutim zubima, pogrbljenim hodom, ne baš ženstvenim. Bila sam klinka kad sam u parku vidjela cure iz škole kako vježbaju koreografiju. Zanimalo me što rade, pa sam ih upitala. Kad su mi objasnili, pitala sam mogu li im se pridružiti. Rekle su mi da to nije za mene. Kad bih prolazila kroz park na putu od škole do doma najčešće bih čula: “Ljupka, sletio ti je avion na čelo, pazi vlak ti ide kroz zube. Moja Mick Jagger usta ipak su bila najveći razlog ruganja. 'Ljupka, hoćeš li Čokolino?' popraćeno gestom kao da mi taj čokolino trpaju lopatom…

>> Odmor iz snova: Ljupka i suprug pokazali kako uživaju u Dubaiju!

Djeca stvarno znaju biti okrutna, iako su se moji prijatelji najčešće šalili. Nisam imala postere modela u svojoj sobi na zidu, ali svaki put kada bih ih vidjela na televiziji nekako bih dobila želju da se bavim tim poslom. Želja je bila sve veća, ali Ljubo i Željka nisu baš bili oduševljeni. Mamina prijateljica, teta Đurđica Kordić uzela me za ruku i odvela do jedne agencije. Imali su nešto poput audicije, neću ih imenovati, ali nisu baš dobro reagirali kad su me vidjeli. Teta Đurđica je rekla da idemo van i nakon par dana uputila me u Midikenn. Tamo je sve počelo… Od lijepih druženja, toplog obiteljskog okruženja, teta koje su nas učile kako se ponašati na pisti, bontonu, pa sve do ispita na kojima smo morale pokazati sto smo sve naučile. Moje držanje se promjenilo, mama me prestala lupati po leđima, a i sama sam nekako sigurnije hodala kroz park, pa je i komentara o mome velikom čelu bilo sve manje.

Već tri mjeseca sam bez naočala, jer su ih Mila i Jana zgnječile. Tek sad vidim da mi djeca imaju inicijale Micka Jaggera! Napokon sam napravila nove naočale i opet vidim što trebam i ne trebam. Moje čelo je i danas tema. Kad nemam naočale čini mi se puno manje i nije mi jasno zasto svi misle da je veliko! Danas, kad se gledam kroz naočale vidim i veliko čelo i oziljak ispod obrve, par novih madeža, vidim i bore, ali to vam neću priznati. Vidim da su mi se i zubi s godinama nekako čudno počeli spajati. Uglavnom, vidim svašta, a nekako me ništa od toga ne pogađa, niti stvara problem. Kao onda kada bih prolazila kroz park na Knežiji. Kao jedan model kojem karijera zbog godina ima kratak rok trajanja i kojeg je zbog iste te karijere bilo strah starenja, moram vam priznati da je odličan osjećaj biti u tridesetoj i starjeti. Vidim svašta kroz svoje naočale i baš mi je nekako lijepo! – napisala je Ljupka na Facebook profilu svog brenda Jolie Petite i skupila oko 2.000 'lajkova'!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene