Čestitamo!

Poznati dizajner oženio partnera: Kupa se u bogatstvu, a prosidba je pala u fast food restoranu

Marc Jacobs (Foto: Instagram) Marc Jacobs (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Marc Jacobs (Foto: Instagram) Marc Jacobs (Foto: Instagram) Marc Jacobs (Foto: Instagram) Marc Jacobs (Foto: Instagram) Marc Jacobs (Foto: Instagram) Marc Jacobs (Foto: Instagram) Marc Jacobs (Foto: Getty) +0 Marc Jacobs (Foto: Getty) Galerija

Marc Jacobs pred dečka Charlyja Defrancesca kleknuo je 2018. godine na njegov rođendan.

Omiljeni dizajner pred svog je partnera kleknuo prije točno godinu dana na njegov rođendan.

Pogledaj i ovo James Middleton i Alizee Thevenet (Foto: Profimedia) Još jedno vjenčanje Nova članica obitelji buduće kraljice: Samozatajni brat Kate Middleton se ženi lijepom Francuskinjom

Radi se o modnom dizajneru Marcu Jacobsu, koji je svog dugogodišnjeg dečka, bivšeg manekena i vlasnika brenda mirisnih svijeća Charlyja Defrancesca zaprosio u travnju 2018. godine u jednom fast food restoranu.

Radi se o malom restoranu meksičke hrane "Chipotle", a prije nego što je Marc kleknuo, u restoranu se dogodio flash mob, plesni spektakl koji je Charly snimao i ne sluteći što će se dogoditi nekoliko trenutaka kasnije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marc Jacobs (@themarcjacobs) on

Dok je on snimao ples mobitelom, Marc je kleknuo, izvadio prsten te postavio pitanje, a njegov je partner vidno iznenađen rekao "da", a dizajner je pustio i suzu.

Obožavatelji su tada nahvalili dizajnera zbog skromne prosidbe, iako se kupa u bogatstvu pa je to mogao učiniti na bilo koji način.

Kako god bilo, dečki su prošle subote uplovili u bračnu luku u društvu najbližih prijatelja u restoranu The Grill na Manhattanu. Marc je vjenčanje potvrdio na svom profilu na Instagramu, na kojem je objavio fotografiju ruku s vjenčanim prstenjem, no u prvom planu bile su manšete u obliku pingvina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marc Jacobs (@themarcjacobs) on

"Sve je u detaljima. Pingvini u svom životu imaju tek jednog partnera i to je za cijeli život. Savršen primjer vjernosti", napisao je Marc.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Andrej Plenković (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Andrej Plenković (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Andrej Plenković (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) +1 Andrej Plenković (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Celebrity Andrej Plenković vaterpolsku utakmicu pratio u najslađem društvu i pokazao kako se navija

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Maja Šuput i Marko Grubnić (Foto: Instagram) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) +5 Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Celebrity Šuput iskočila iz torte pa s Grubnićem pozirala u seksi korzetu i prozirnim čizmama, a i on pokazao torzo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene