Marc Jacobs pred dečka Charlyja Defrancesca kleknuo je 2018. godine na njegov rođendan.

Galerija


Omiljeni dizajner pred svog je partnera kleknuo prije točno godinu dana na njegov rođendan.

Vezani članci James Middleton i Alizee Thevenet (Foto: Profimedia) Nova članica obitelji buduće kraljice: Samozatajni brat Kate Middleton se ženi lijepom Francuskinjom Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Instagram) Još jedno kraljevsko vjenčanje na vidiku: Princeza Beatrice se zaručila za tajkuna

Radi se o modnom dizajneru Marcu Jacobsu, koji je svog dugogodišnjeg dečka, bivšeg manekena i vlasnika brenda mirisnih svijeća Charlyja Defrancesca zaprosio u travnju 2018. godine u jednom fast food restoranu.

Radi se o malom restoranu meksičke hrane "Chipotle", a prije nego što je Marc kleknuo, u restoranu se dogodio flash mob, plesni spektakl koji je Charly snimao i ne sluteći što će se dogoditi nekoliko trenutaka kasnije.

Dok je on snimao ples mobitelom, Marc je kleknuo, izvadio prsten te postavio pitanje, a njegov je partner vidno iznenađen rekao "da", a dizajner je pustio i suzu.

Obožavatelji su tada nahvalili dizajnera zbog skromne prosidbe, iako se kupa u bogatstvu pa je to mogao učiniti na bilo koji način.

Kako god bilo, dečki su prošle subote uplovili u bračnu luku u društvu najbližih prijatelja u restoranu The Grill na Manhattanu. Marc je vjenčanje potvrdio na svom profilu na Instagramu, na kojem je objavio fotografiju ruku s vjenčanim prstenjem, no u prvom planu bile su manšete u obliku pingvina.

"Sve je u detaljima. Pingvini u svom životu imaju tek jednog partnera i to je za cijeli život. Savršen primjer vjernosti", napisao je Marc.

Andrej Plenković vaterpolsku utakmicu pratio u najslađem društvu i pokazao kako se navija

Šuput iskočila iz torte pa s Grubnićem pozirala u seksi korzetu i prozirnim čizmama, a i on pokazao torzo