Gabriela Pilić uspješno je diplomirala na Kineziološkom fakultetu.

Galerija


Plesna partnerica Slavka Sobina iz showa "Ples sa zvijezdama" i profesionalna plesačica Gabriela Pilić na društvenim se mrežama pohvalila novim životnim uspjehom, diplomom Kineziološkog fakulteta.

Vezani članci Slavko Sobin i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Pobjednik "Plesa sa zvijezdama" oduševio pratitelje na Instagramu, a u komentarima se javila i Ella Dvornik! Slavko Sobin i Gabriela Pilić pobjednici su Plesa sa zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) Ples sa zvijezdama: Slavko Sobin i Gabriela Pilić u velikom finalu osvojili titulu najboljeg plesnog para!

Gabriela je sretnu vijest podijelila na svom profilu na Instagramu gdje je objavila fotografiju s dodjele diplome, na kojoj pozira s ponosnom majkom i prijateljima.

"Majka je dočekala, a mislila je da neće", napisala je uz objavu Gabriela.

Gabrielu i Slavka gledat ćemo večeras u drugoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" u programu Nove TV. U prvoj emisiji plesali su rumbu i dobili pohvale žirija za sjajnu izvedbu, a vjerujemo kako će i danas biti tako. 

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

Ignorirala zabranu mladenaca: Nina Badrić objavila fotografiju s raskošnog vjenčanja Tedeschija mlađeg