Gabriela Pilić uspješno je diplomirala na Kineziološkom fakultetu.

Galerija


Plesna partnerica Slavka Sobina iz showa "Ples sa zvijezdama" i profesionalna plesačica Gabriela Pilić na društvenim se mrežama pohvalila novim životnim uspjehom, diplomom Kineziološkog fakulteta.

Vezani članci Damir Kedžo, Ivan Šarić i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Pored toliko napornih treninga: Kedžo, Sobin i Šarić umjesto pločica pokazali "trbuščiće" Plesači showa Ples sa zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) Više od 10 tisuća šljokica i 500 metara materijala korišteno za prvu emisiju "Plesa sa zvijezdama"!

Gabriela je sretnu vijest podijelila na svom profilu na Instagramu gdje je objavila fotografiju s dodjele diplome, na kojoj pozira s ponosnom majkom i prijateljima.

"Majka je dočekala, a mislila je da neće", napisala je uz objavu Gabriela.

Gabrielu i Slavka gledat ćemo večeras u drugoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" u programu Nove TV. U prvoj emisiji plesali su rumbu i dobili pohvale žirija za sjajnu izvedbu, a vjerujemo kako će i danas biti tako. 

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

Ignorirala zabranu mladenaca: Nina Badrić objavila fotografiju s raskošnog vjenčanja Tedeschija mlađeg