Nije mu promaknulo!

Grašin kum Rađa reagirao na komentar o Danijeli Martinović i riješio misterij? "Zašto vam je žao nje?"

Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Hrvoje Krolo/DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 +0 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Galerija

Dino Rađa je u komentarima ispod fotografija s vjenčanja Petra Graše i Hane Huljić odgovorio na komentar u kojem je spomenuta Danijela Martinović.

Naš umirovljeni košarkaš Dino Rađa bio je kum svojem prijatelju Petru Graši na njegovu vjenčanju s Hanom Huljić.

Pogledaj i ovo Hana Huljić, 2014. godina zanimljiv odabir... Ovako je Hana Huljić izgledala dok su Grašo i Danijela razmišljali o imenima za djecu, nije ni slutila što će joj se dogoditi osam godina kasnije!

Rađa je na Instagramu objavio fotografije iz restorana u kojem je održana svadba, uz koje je u svojem stilu napisao: "Oženio se Petar Grašo. Ima li dalje??"

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dino Rađa (@dinoradja_official)

Ispod fotografija su mnogi čestitali sretnim mladencima, a izdvojio se jedan komentar u kojem je spomenuta Grašina bivša, pjevačica Danijela Martinović, i koji nije promakao ni Rađi.

"Najviše mi je žao jadne Danijele", napisala mu je jedna pratiteljica, na što joj je on odgovorio: "Zašto? Ona je otišla od njega" i tako otkrio istinu o njihovu prekidu.

Grašo i Danijela zajedno su bili više od 24 godine, a da je njihovoj ljubavi došao kraj, doznalo se u svibnju prošle godine.

Nekoliko mjeseci kasnije, točnije u listopadu, otkrilo se da je Petar u vezi s Hanom, a par je početkom godine potvrdio trudnoću. Prinova bi trebala stići naljeto, nakon čega su novopečeni supružnici najavili još jedno veliko svadbeno slavlje, jer su sada slavili samo uz obitelj, kumove i najbliže prijatelje.

Graši je, uz Rađu, kum bio i chef Tomaž Kavačič, dok je Hanina kuma bila pjevačica Domenica Žuvela, a par je sudbonosno "da" izrekao u splitskoj crkvi svetog Dominika.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 10 +0 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 6 Celebrity Seve podijelila neviđenu fotografiju sa sinom na poseban dan, rijetki su ostali ravnodušni na prizor: "Nisam sigurna da imate ljepšu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene