Potpuno je shrvan

Shrvani Dino Jelusić objavio tužnu vijest, oprostio se od mlade kolegice: "Bila je tako slatka duša''

In Magazin: Dino Jelusić - 1 In Magazin: Dino Jelusić - 1 DNEVNIK.hr 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Dino Jelusić - 1 Dino Jelusić Dino Jelusić Dino Jelusić Dino Jelusić - 2 Dino Jelusić - 1 Dino Jelusić Dino Jelusić - 3 Dino Jelusić (Foto: Instagram) Dino Jelusić (Foto: Instagram) +6 Dino Jelusić (Foto: Instagram) Galerija

Dino Jelusić se putem društvenih mreža oprostio od kolegice Yvette Barnard, s kojom je prije deset godina snimio i zajednički duet.

Pjevač Dino Jelusić s velikom se tugom na društvenim mrežama oprostio od drage mu i mlade kolegice Yvette Barnard, koja je izgubila tešku bitku s karcinomom. 

Pogledaj i ovo Dino Jelusić "Zaista sam počašćen" Veliki uspjeh Dina Jelusića u dalekom Japanu, evo kakvu su mu laskavu titulu dodijelili tamo!

Dino je Yvette posvetio status na svojem profilu na Facebooku i objavio njezinu fotografiju.

"Potpuno sam shrvan. Yvette Barnard je bila tako slatka duša i fenomenalna pjevačica. Otpjevali smo duet prije 10 godina u Johannesburgu, pjesmu koju sam ja napisao i koja nikada nije službeno objavljena. Je*** rak", napisao je Dino uz objavu.

"Žao nam je zbog tvog gubitka Dino", "Premlada", "Otišla je prerano", "Gubimo previše ljudi koje volimo i to je strašno", "Šaljem ti zagrljaje, žao mi je", "Budi smiren i jak", "O Bože, ovo mi je slomilo srce. Bila je tako mlada i talentirana", dio je poruka koje je u komentarima dobio od obožavatelja i prijatelja.

Yvette je inače pjevala u bendovima Inceptio i Amethyst, a osim Dine, od nje su se oprostili i brojni drugi kolege i prijatelji glazbenici.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene