Dina Dragija zablistala je u opuštenom, ali trendu izdanju koje je odabrala za jedan zagrebački izlazak.

Galerija


Bez obzira na situaciju koja je zadesila čitav svijet pa tako i naše područje, život teče dalje. Doduše, nešto oprezniji i s nekim novim pravilima, ali teče. Čovjek je prije svega, kreativno biće koje stvara, a onda kada je stvaranje nečija strast i kada iza određenog projekta ili brenda stoji tim ljudi koji se trude i rade nešto s ljubavlju i optimizmom, onda se to vidi i bude nagrađeno.

Vezani članci Ecija Ivušić - 1 Ecija Ivušić okinula selfie u seksi kaputu, a onda otkrila tko ju je natjerao da ga presvuče Valentina Walme Naša najseksi plesačica u bodiju neobičnog kroja najavila suradnju s Frankom Batelić, o čemu je tu riječ?

Upravo takav brend je Steven Dockman, koji je na oduševljenje mnogih poznatih Hrvata, svoja vrata otvorio i u Zagrebu. Uživanje na otvorenju tako nisu propustili ni novinarka i voditeljica Ecija Ivušić, plesačica Tina Walme, influencerica Paula Sikirić, glazbenik Jura Blažević kao ni sestra i djevojka našeg nogometnog reprezentativca Tina Jedvaja, Tea Jedvaj i Dina Dragija te brojni drugi.

Dina se tako pojavila u ležernoj ali trendi kombinaciji zahvaljujući kojoj nije mogla proći nezapaženo među drugim poznatim licima i ljubiteljima mode.

Iz kolekcije u kolekciju, svojim kreativnim idejama i dizajnom, tim koji stoji iza ovoga brenda uvijek iznova iznenadi i ono što je najbitnije stvara jednu pozitivnu atmosferu koja će još više zavladati Zagrebom, jer to je ono što nam treba uvijek, a ne samo danas.

Naša pjevačica hrabro pokazala lice bez šminke i progovorila o ozbiljnom problemu s kojim se bori: "Teško je, ali neću se skrivati"