Konačno!

Lijepa djevojka našeg reprezentativca nije htjela propustiti dolazak modernog i urbanog trenda u Zagreb

Dina Dragija Dina Dragija Đorđe Jovičić/PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Dina Dragija Ecija Ivušić Paula Sikirić Valentina Walme +0 Dina Dragija Galerija

Dina Dragija zablistala je u opuštenom, ali trendu izdanju koje je odabrala za jedan zagrebački izlazak.

Bez obzira na situaciju koja je zadesila čitav svijet pa tako i naše područje, život teče dalje. Doduše, nešto oprezniji i s nekim novim pravilima, ali teče. Čovjek je prije svega, kreativno biće koje stvara, a onda kada je stvaranje nečija strast i kada iza određenog projekta ili brenda stoji tim ljudi koji se trude i rade nešto s ljubavlju i optimizmom, onda se to vidi i bude nagrađeno.

Pogledaj i ovo Ecija Belošević - 1 Super slatko! Ecija pokazala kako izgleda najdraža prostorija koju je ikad uređivala: "Ovo je priča kako je Goran izgubio teretanu!"

Upravo takav brend je Steven Dockman, koji je na oduševljenje mnogih poznatih Hrvata, svoja vrata otvorio i u Zagrebu. Uživanje na otvorenju tako nisu propustili ni novinarka i voditeljica Ecija Ivušić, plesačica Tina Walme, influencerica Paula Sikirić, glazbenik Jura Blažević kao ni sestra i djevojka našeg nogometnog reprezentativca Tina Jedvaja, Tea Jedvaj i Dina Dragija te brojni drugi.

Dina se tako pojavila u ležernoj ali trendi kombinaciji zahvaljujući kojoj nije mogla proći nezapaženo među drugim poznatim licima i ljubiteljima mode.

Iz kolekcije u kolekciju, svojim kreativnim idejama i dizajnom, tim koji stoji iza ovoga brenda uvijek iznova iznenadi i ono što je najbitnije stvara jednu pozitivnu atmosferu koja će još više zavladati Zagrebom, jer to je ono što nam treba uvijek, a ne samo danas.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Zsa Zsa - 1 +0 Zsa Zsa - 2 Celebrity Naša pjevačica hrabro pokazala lice bez šminke i progovorila o ozbiljnom problemu s kojim se bori: "Teško je, ali neću se skrivati"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene