Hrpa emocija

Emotivni Brazilac otkrio nam je što je poželio kad je čuo da je u finalu i kome je posvetio nastup

Diego Siqueira (Foto: Dnevnik.hr) Diego Siqueira (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) Diego Siqueira (Foto: Dnevnik.hr) Diego Siqueira (Foto: Dnevnik.hr) Diego Siqueira (FOTO: Facebook) Diego Siqueira (FOTO: Facebook) +0 Diego Siqueira (FOTO: Facebook) Galerija

Prema glasovima gledatelja odlučeno je da ćemo Diega Siqueiru gledati i u finalnoj emisiji Supertalenta.

Od deset fantastičnih nastupa u prvoj polufinalnoj emisiji Supertalenta, u top tri uspjeli su se plasirati Diego Siqueira, Andrej Škedel i Iva Augustinović, ali Andrej je odlukom žirija ipak ostao bez finala.

Pogledaj i ovo Dunking Devils (Foto: Dnevnik.hr) ''Ljudi moji, ovo je bilo vrh'' Maja se usudila reći što nijedan član žirija nije: Za nju su oni pobjednici Supertalenta!

No cijela ova priča velika je stvar za Diega koji je očito, ako je suditi prema glasovima gledatelja, stekao brojne fanove otkako su ga vidjeli u audicijskoj emisiji. 

''Baš ne vjerujem, nisam očekivao da bi ja mogao biti najbolji. Moram ići doma, sjesti, doći k sebi. Kad sam čuo svoje ime, nisam to uopće očekivao'', poslije nastupa Diego je bio u popriličnom šoku.

Preplavila ga je hrpa emocija, a otkrio je i kome je posvetio ovaj nastup.

''Htio bi da je moja obitelj danas ovdje. Oni su doma i čekaju da pričam s njima jer nisu imali mogućnost ovo gledati, ali baš bih volio da su oni ovdje'', priznao nam je ovaj Brazilac koji već osam godina živi u Hrvatskoj.

Kako smo već pisali, povod njegovom dolasku u bio je taj što je želio iskusiti nešto novo i dokazati samom sebi da može postići više u životu. Diego je svojim nastupom na Supertalentu dobio i brojne obožavatelje, no put do svega bio je trnovit o čemu nam je pričao u prethodnom intervjuu.

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene