Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumica je od bulimije oboljela kad je imala 22 godine.


Glumica Diane Keaton gostovala je u showu Dr. Oza te otkrila kako se na početku karijere borila s bulimijom.

Vezani članci Slika nije dostupna Za neke umjetnik i genijalac, a za druge pedofil i silovatelj! Slika nije dostupna Dobila počasnog Oscara: 'Da je moja majka danas živa, bila bi ponosna!'

S 22 godine igrala je u mjuziklu 'Kosa' na Broadwayu, a tada su joj rekli da mora smršavjeti 5 kilograma te je tako započela njezina četverogodišnja agonija kojoj je uzrok bila bulimija, piše Daily Mail.

Više se ne protivi odlasku pod nož

'Za večeru bih pojela cijelu kantu pržene piletine, nekoliko porcija krumpirića s nekim masnim sirom i ketchupom, spremila bih si nekoliko večera koje se samo podgriju u mikrovalnoj pećnici, popila minimalno litru nekog gaziranog pića, a za desert sam jela bombone, cijelu tortu i tri pite od banane. Nakon što bih sve to potrpala u sebe, povratila bih', priznala je.

'Osjećala sam nezasitnu glad i hranila svoju ovisnost o hrani. Za sebe sad kažem da sam ovisnica koja je uspjela riješiti svoje ovisnosti na vrijeme, ali uvijek ću biti ovisnica', rekla je glumica.

Tada je znala unositi više od 20 tisuća kalorija dnevno, a za taj period svog života kaže da joj je bio najgore razdoblje ikad. Iako je bila vitka, osjećala se pretilom. Zahtjev iz kazališta samo je dodatno utjecalo na njezinu lošu sliku o sebi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook