Kakva figura!

Trening blizu luksuznog doma odradila je u razgolićenom izdanju, a suprug ju nije ispuštao iz vida

Devon Windsor (Foto: Getty Images) Devon Windsor (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Devon Windsor (Foto: Getty Images) Devon Windsor (Foto: Getty Images) Devon Windsor (Foto: Getty Images) Devon Windsor (Foto: Profimedia) +0 Devon Windsor (Foto: Getty Images) Galerija

Devon Windsor i njezin suprug Jonathan Barbara snimljeni su kako zajedno trče u blizini njihova luksuznog doma u Miamiju.

Sada kada su teretane i sprotski centri zatvoreni zbog koronavirusa, većini slavnih ulice su postale glavni prostor za vježbanje i održavanje top forme koje se neki nikako ne žele odreći.

Pogledaj i ovo Rose Bertram Imala je što i pokazati Jedva je sakrila grudi u haljini koju je odjenula na prestižni festival, a bez seksi proreza to ne bi bilo to

Jedna od njih je i 26-godišnja manekenka Devon Windsor koju su kamere uhvatile na ulicama Miamija dok je trčala u društvu supruga Jonathana Barbare, i to oboje u razgolićenim izdanjima. Ona je izašla u crnom sportskom grudnjaku s izrezima na grudima i poluprozirnim tajicama, a on samo u crnim kratkim hlačama. Osim zavidne figure do izražaja je došlo i lijepo Devonino lice bez trunke šminke.

Devon je ovih dana na zahtjev obožavatelja pokazala na društvenim mrežama kako izgleda njezin luksuzni dom, pa ih je provela kroz bogato popunjen ormar, kuhinju, a pokazala im je bazen pokraj kojeg su nastale njezine brojne seksepilne fotografije. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by devon windsor (@devwindsor) on

"Konačno samo uspjela napraviti ovaj puno puta traženi vlog za vas društvo! Obilazak kuće! Dobrodošli u moj dom u Miamiju", napisala je Devon i razveselila svojih dva milijuna pratitelja na profilu na Instagramu.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Presley Gerber (Foto: Getty Images) +0 Presley Gerber i Charlotte D\'Alessio (Foto: Profimedia) Celebrity Strastveno ju ljubio: Problematični sin slavne manekenke pohvalio se novom seksi djevojkom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene