Tko je sve posjetio Bokeriju?

Svjetski celebovi obožavaju ovaj splitski restoran: Posjetila ih Julia, no nije jedina...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Roberts je bila oduševljena hranom. To je vjerojatno i razlog zbog kojeg je dva puta bila naša gošća, zajedno sa svojom obitelji i prijateljima".

Brojni restorani otvoreni su u Splitu posljednjih nekoliko godina, ali jedan se posebno istaknuo - restoran Bokeria kitchen&wine.

Pogledaj i ovo Julia Roberts - 3 Nikad se nije skinula do kraja Ovo je najgolišavija scena miljenice publike koju ćete vidjeti, a sad je objasnila i zašto: ''Gledajte, ja sam majka...''

Posebno se dojmio i velike holivudske dive. Naime, ovog vikenda ugostili su slavnu Oskarovku Juliju Roberts. "Roberts je bila oduševljena hranom. To je vjerojatno i razlog zbog kojeg je dva puta bila naša gošća, zajedno sa svojom obitelji i prijateljima. U pripremi naših jela uvijek biramo domaće i svježe namirnice i tome posvećujemo veliku pažnju. Kod nas je još uvijek dostupan ljetni jelovnik pa je Roberts uživala u laganijim jelima", kazala je Ela Bokavšek iz Bokerije.

Nakon prve večere u petak, najljepša žena svijeta prema magazinu People, napravila je i rezervaciju za nedjelju. "Nije kasnila na rezervirani termin i nije imala nikakvih posebnih zahtjeva. Kad je prvi put došla, osim osoblja, rijetki su je prepoznali. Ali ovdje je imala potpunu diskreciju", dodaje Bokavšek.

Slavna glumica nije jedina poznata osoba koja je posjetila restoran. Tu je bio Rupert Grint koji u filmu Harry Potter glumi Ronalda Weasleya, prelijepa Rebecca Madder, Gillian Jacobs, komičarka Phoebe Robinson, gitarist Pat Martino, američka kuharska zvijezda Guy Fieri, jedan od najboljih snowboardera na svijetu Shaun White i drugi.

"Veliko priznanje našem trudu i radu su i preporuke magazina Forbes te New York Posta koji su preporučili upravo Bokeriju", kazala je Bokavšek.

Prvi su, ističe, hrvatski restorani koji je dobio nominaciju za prestižnu "Restaurants&bars Design Awards" u kategoriji "najljepši interijer" i "najbolji branding". To je, ističu u Bokeriji, i veliki međunarodni uspjeh što olakšava dolazak i stranih gostiju u ovaj šarmantni splitski restoran.
 

 

IT'S A TBT INSTA HOLIDAY AND TODAY WE REMEBER WHEN WE HOSTED THIS FAMOUS WISE MAN AND ONE OF THE BEST GUITAR PLAYERS IN THE WORLD, Mr. PAT MARTINO . #bokeria#kitchen#wine#split#croatia#patmartino#wise#man#guitar#music#gentleman#classy#dinner#details#amazing#restaurant#food#fun#jazz#tbt#nyc#scene#philadelphia#usa#inspiring#design#branding#boqueria#anagrama#chef

A post shared by BOKERIA KITCHEN & WINE (@bokeriacroatia) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene