Ponuda koju nije odbio

Slavna pjevačica kontroverznom sportašu ponudila 20 milijuna dolara da joj napravi dijete?

Madonna i Dennis Rodman (Foto: Profimedia) Madonna i Dennis Rodman (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna i Dennis Rodman (Foto: Profimedia) Madonna (Foto: Getty Images) Madonna (Foto: Getty Images) +0 Madonna (Foto: AFP) Galerija

Dennis Rodman prisjetio se veze sa slavnom Madonnom i ponude koju mu je dala.

Umirovljeni košarkaš Dennis Rodman i pop-kraljica Madonna u 90-ima su bili u kratkoj ljubavnoj vezi, koja je potrajala svega dva mjeseca, a on je ovih dana odlučio podijeliti neke detalje iz tih vremena, i to poprilično šokantne.

Pogledaj i ovo Madonna - 1 Nije mislila Madonnini fanovi šokirani su zbog onoga što je rekla čovjeku u invalidskim kolicima, snimka s koncerta proširila se internetom

Naime, danas 58-godišnji Dennis tvrdi da mu je tri godine starija Madonna ponudila vrtoglavih 20 milijuna dolara ako s njom začne dijete, o čemu je pisao i u svojoj autobiografiji "I Should Be Dead By Now".

"Ovako je bilo, jednom sam bio u Las Vegasu i zabavljao se, kada sam primio jeziv poziv. Bila je to Madonna koja me uspaničeno nazvala da mi kaže kako ovulira te da se smjesta pojavim u New Yorku. Ostavio sam sve žetone na stolu, letio pet sati do New Yorka i obavio što je tražila. Nakon toga sam odletio natrag u Las Vegas i nastavio gdje sam stao s igrom", napisao je Dennis u knjizi.

Toga se ovih dana prisjetio u radijskoj emisiji "The Breakfest Club" kada su ga pitali je li to uistinu bilo tako ili je možda priča preuveličana.

"Pokušavao sam, da, ovdje u Central Parku, gdje je ovdje veliki stan na tri kata. Kockao sam jednu večer u Las Vegasu kada me nazvala iz New Yorka i rekla da ovulira. Zaustavio sam igru i otišao k njoj", potvrdio je svoju priču još jednom.

Voditelji nisu mogli doći k sebi od čuđenja, a Dennis im je rekao kako bi na to i oni sami pristali kada bi im netko ponudio velik novac.

"Poslala je avion po mene, došao sam k njoj, obavio što sam trebao i vratio se kockanju u Las Vegas. To vam je istinita priča", izjavio je umirovljeni košarkaš.

Dennis je izjavio i kako nije požalio što Madonna ipak nije ostala trudna s njim, ali da se dijete rodilo, platila bi mu 20 milijuna dolara.

Madonna danas ima šestero djece, 22-godišnju kćer Lourdes Leon koju je dobila s osobnim trenerom i glumcem Carlosom Leonom, 19-godišnjeg sina Rocca kojeg je rodila bivšem suprugu Guyu Ritchieju , a posvojila je 13-godišnjeg Davida, 13-godišnju Mercy te 7-godišnje blizance Estere i Stellu.

Dennis pak ima troje djece, s bivšom suprugom Annie Bakes dobio je danas 31-godišnju kći Alexis i 19-godišnjeg sina Denissa Juniora, a s drugom bivšom suprugom Michelle Moyer ima 18-godišnju kćer Trinity.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Noth i Tara Lynn Wilson (Foto: Instagram) Chris Noth i Tara Lynn Wilson (Foto: Instagram) Chris Noth i supruga Tara (Foto: AFP) Chris Noth i supruga Tara (Foto: AFP) +7 Chris Noth i supruga Tara (Foto: AFP) Celebrity U 65. godini čeka dijete s 27 godina mlađom suprugom, čestitala mu je i bivša partnerica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene