Demi Rose ponovno plijenila pažnju dekolteom u haljini koja je jedva uspjela obuzdati bujne obline.

Galerija


Britanska manekenka Demi Rose ukrala je svu pažnju na dodjeli glazbenih nagrada BRIT Awards održanoj u londonskoj areni O2.

Vezani članci Demi Rose Instagram senzacija ponosno pokazala bujnu pojavu pa jedva obuzdala grudi da joj ne ispadnu iz bikinija Bujne djevojke Organizirale stiskavac na društvenim mrežama, svi su pritisnuli lajk na njihove slike

Demi je za dolazak na događanje odabrala haljinu u stilu 60-ih godina s daškom glamura, a za after party usku crnu haljinu od lateksa u kojoj su se u prvom planu našle njene bujne grudi koje je haljina jedva prekrila. 

Demi je jedna od najpopularnijih ličnosti na Instagramu gdje ju prati više od 8 milijuna vjernih pratitelja koji obožavaju njene razgolićene fotografije, naročito u bikinijima.

23-godišnja manekenka nedavno je odmarala na vrućem odmoru na Tajlandu, nakon čega se vratila u London i uobičajenim noćnim izlascima

2017. godine Demi je dobila titulu "najizazovnije djevojke na Instagramu", što danas u moru takvih ljepotica na društvenim mrežama nije nimalo lako.

Radeljak iz Dubaija objavio fotku na kojoj ga ljubi mlada cura, Pernar komentirao: "Prava ljubav"

Godinama ju je financirala, sredila joj zube i tijelo, a sada ju je izbacila iz kuće

Možda je kraljica trbušnjaka, no njezina velika stražnjica na ovoj fotografiji izgleda čudno