Demi Rose ponovno plijenila pažnju dekolteom u haljini koja je jedva uspjela obuzdati bujne obline.

Galerija


Britanska manekenka Demi Rose ukrala je svu pažnju na dodjeli glazbenih nagrada BRIT Awards održanoj u londonskoj areni O2.

Vezani članci Raskošni dekolte Raskošnim dekolteom obogatile dan gledateljima diljem svijeta, provjerite njihove čari Beyonce Za nju vrijedi manje je više: U haljini koja ne dozvoljava nošenje donjeg rublja pomela konkurenciju

Demi je za dolazak na događanje odabrala haljinu u stilu 60-ih godina s daškom glamura, a za after party usku crnu haljinu od lateksa u kojoj su se u prvom planu našle njene bujne grudi koje je haljina jedva prekrila. 

Demi je jedna od najpopularnijih ličnosti na Instagramu gdje ju prati više od 8 milijuna vjernih pratitelja koji obožavaju njene razgolićene fotografije, naročito u bikinijima.

23-godišnja manekenka nedavno je odmarala na vrućem odmoru na Tajlandu, nakon čega se vratila u London i uobičajenim noćnim izlascima

2017. godine Demi je dobila titulu "najizazovnije djevojke na Instagramu", što danas u moru takvih ljepotica na društvenim mrežama nije nimalo lako.

Radeljak iz Dubaija objavio fotku na kojoj ga ljubi mlada cura, Pernar komentirao: "Prava ljubav"

Godinama ju je financirala, sredila joj zube i tijelo, a sada ju je izbacila iz kuće

Možda je kraljica trbušnjaka, no njezina velika stražnjica na ovoj fotografiji izgleda čudno