Neki su se i zabrinuli...

I kad fanovi ove bujne starlete pomisle da su od nje doživjeli baš sve, ona prekrije grudi samo s dvije trake

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Instagramska senzacija Demi Rose otkrila je kako uživa u francuskim Alpama.

Demi Rose redovito fanovima pokazuje svoje bujno poprsje i uživa u tome, a otkad je postala zvijezda Instagrama, inspiracija joj je sve bolja.

Pogledaj i ovo showbuzz uživa na najjače Rijetki bi ovu opravicu koju je stavila na sebe nazvali badićem, atraktivna brineta još je jednom nadmašila samu sebe

24-godišnja manekenka u najnovijoj objavi otkrila je kako uživa u francuskim Alpama, a pozirala je u toplesu, dok je grudi prekrila samo tregerima. Utegnula se u uske skijaške hlače, a na licu je imala velike sunčane naočale i samo malo šminke.

Prirodni izgled zaštitni joj je znak, a Demi dobro zna da će je fanovi svaki put obasuti komplimentima. Ništa drugačije nije bilo ni ovoga puta. Dok su joj neki poručili da izgleda savršeno, drugi su se zabrinuli za njezino zdravlje te su joj poručili da će se prehladiti ako tako gola nastavi pozirati u snijegu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

l'art subtil de ne pas se soucier

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on

Rose se u Alpama opušta, a uz ostale aktivnosti otkrila je i kako se vozila helikopterom. Dok se ona hvali pogledom na prekrasne planine, svi komentiraju kako je najbolji pogled onaj na njezinu bujnu liniju.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman, Deborra-Lee Furness (Foto:Profimedia) Hugh Jackman i Deborra-Lee (Foto: Profimedia) Hugh Jackman (Foto: Getty Images) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) +0 Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) Celebrity Zlobni komentari godinama ih prate jer je ona puno starija od njega, ali imaju oni svoj način na koji reagiraju na njih

Kad se najmanje nadaju mi snimamo i zato BUSTED! I Backstage s Miom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene