Demi Rose ne prestaje objavljivati vruće fotografije s putovanja svijetom na koje se otputila kako bi izliječila slomljeno srce.

Galerija


Britanska manekenka Demi Rose, koja je svjetsku slavu prvenstveno stekla zahvaljujući bujnim oblinama, odlučila je putovati svijetom nakon što je bila prekinula veza s dugogodišnjim dečkom Chrisom Martinezom.

24-godišnja Demi se tako hvali fotografijama s luksuznih putovanja i malo toga ostavlja maštanju svojim golišavim i provokativnim fotografijama. Jedna od posljednjih objavljenih je ona kalifornijskog Laguna Beacha na kojoj pozira u minijaturnim crvenim tangicama.

Na drugoj pak fotografiji u prvom su se planu našle njezine bujne grudi zavodljiv pogled, koji u ovom slučaju ostao u drugom planu.

Demi se nedavno na društvenim mrežama zaključila da je 2019. godine bila ujedno najbolja ali najteža godina za nju.

"Wow, kakva godina. Bila je definitivno najteža godina mog života, ali i najbolja godina. Ponosna sam na sebe jer sam prošla kroz sve teške stvari s kojima sam se suočila i što sam postala zrelija kroz to iskustvo. Spremna sam reći 2019. godini doviđenja i jako sam uzbuđena da vidim što će mi nova godina donijeti. Želim vam svima sjajnu 2020. godinu punu blagoslova i ljubavi. Hvala svima na podršci, volim vas ljudi", poručila je Demi.

Demi je odlučila putovati svijetom nakon prekida ljubavne veze, ali i nakon smrti svoje majke Christine Mawby koja je preminula u 65. godini u lipnju 2019. godina, samo osam mjeseci nakon što je sahranila voljenog oca Barrieja.

Mlada britanska manekenka izgubila život u bizarnoj nesreći, obitelj potvrdila tužnu vijest