55-godišnja Demi Moore nakon tri propala braka sreću je pronašla u stilistici Maši Mandžuki.

Galerija


Nakon tri propala braka, holivudska glumica navodno ljubi ženu.

Vezani članci Demi Moore i Ashton Kutcher - 3 Popljuvala ga u knjizi punoj pikanterija, glumac se konačno oglasio i rekao što misli o svemu Demi Moore (Foto: Profimedia) Slavna glumica iza sebe ima tri propala braka, no posljednji s 15 godina mlađim ju je slomio

Radi se o 55-godišnjoj glumici Demi Moore koja je do sada bila tri puta u braku.

S prvim suprugom Freddyjem Mooreom u braku je provela 5 godina, ali prezime je zadržala. Bruce Willis postao joj je suprug 1987. godine, a rastali su se 2000. godine te zajedno imaju tri kćeri. S 15 godina mlađim Ashtonom Kutcherom Demi je provela ukupno 9 godina, a bliski izvori tvrde kako ju je razvod potpuno slomio.

No, čini se kako je glumica već 2 godine u sretnoj ljubavnj vezi i to sa srpskom stilisticom Mašom Mandžukom. Par je prvi put viđen zajedno prošle godine u Beogradu, a šuška se kako već žive zajedno te zajedno odgajaju Mašinu kćer Rumi koja ima 2 godine.

Navodno je stilistica prošli Božić proslavila s Demi i Bruceom s kojim je glumica ostala u vrlo prijateljskim odnosima.

Treba uzeti u obzir kako je vijest o vezi glumice i stilistice prvi objavio Radar Online, tračerski portal koji je poznat po tome što često zna izmisliti ili prenapuhati priče.

Nitko od glavnih aktera nije htio komentirati napise. 

Pričali su da je umrla još 2002., zatim se teško razboljela, no opet je sretna sa sinom milijardera

Zbog nje je ostavio suprugu nakon 19 godina braka, a sada se oženio njome u strogoj tajnosti