Prije nego što je otišla kod zubara Demi Morre pozirala je nasmiješena ne mareći na gubitak prednjih zuba.


Ni zvijezde nisu savršene. A to najbolje pokazuje primjer slavne glumice Demi Moore. Naime, holivudska miljenica ostala je bez prednjih zuba, a gostujući kod Jimmyja Fallona otkrila je zanimljivu priču koja stoji iza toga.

Vezani članci Demi Moore Ovom šokantnom promjenom lica mnoge je zgrozila, ali kako se čini, naučila je lekciju Demi Moore Ovo kao da nije ista osoba, jedva smo je prepoznali! Na prvu je teško pogoditi o kome je riječ, svi se pitaju što si je napravila

"Izgubila sam prednje zube. Voljela bih da mogu reći da sam vozila skateboard ili da sam ostala bez njih na neki drugi cool način, ali mislim da je važno da ovo podijelim s obzirom na to da je ovo, poslije srčanih bolesti, vjerovatno jedan od najčešćih uzroka smrti u Americi, a to je stres", priznala je Demi.

Prije nego što je otišla kod zubara da sredi svoj nedostatak, 54-godišnja glumica izjavila je da se njenim kćerima zapravo svidjelo kako izgleda bez zuba jer je tako izgledala ranjivo i ljudski. To je dokazala i fotografijom na kojoj pozira uz široki osmijeh bez obzira na nedostatak zuba.