Podijeljena mišljenja

Bivši supružnici se zajedno zabavljaju u izolaciji, dok njegove lijepe žene nema nigdje na vidiku

Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Instagram) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Getty Images) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: AFP) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Instagram) +0 Demi Moore i Bruce Willis (Foto: Profimedia) Galerija

Demi Moore i Bruce Willis zajedno se zabavljaju u kućnoj izolaciji.

Tijekom posljednjih 20 godina i otkako su okončali svoj 13-godišnji brak, bivši holivudski supružnici Demi Moore i Bruce Willis naporno su radili na izgradnji sretnog prijateljstva i trudili se zajedničkim snagama odgajati svoje kćeri.

Pogledaj i ovo Demi Moore Rasplesala se! Slavna glumica nakratko je zaboravila na tešku bolest bivšeg supruga, a snimke s razuzdane zabave na Mediteranu brzo su se proširile internetom!

Ništa drugačija priča nije ni sada, kada se čak i u karanteni zajedno zabavljaju i to na zajedničkim pidžama zabavama, dok se samoizoliraju s danas odraslom djecom i njihovim partnerima. Fotografije s druženja na kojima su svi uskladili pidžame istih uzoraka objavila je na profilu na Instagramu njihova kći Tallulah, a Demi i Bruce poziraju jedno uz drugo. Osim njih na fotografijama se nalazi i njihova druga kći Scout LaRue, Tallulahin dečko Dillon Buss i kućni ljubimci.

"Neutralni kaos", napisala je Tallulah u opisu fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

chaotic neutral

A post shared by tallulah (@buuski) on

Nije poznato živi li Bruce s njima ili ih je samo posjetio, što dovodi i u pitanje pridržava li se obitelj mjera društvenog distanciranja, koje su trenutno na snazi diljem SAD-a. To je podijelilo i njihove obožavatelje, jer jedan dio smatra kako bi upravo tako trebala izgledati jedna sretna obitelj i kako se sjajno druže, dok se onaj drugi dio pita smije li Bruce uopće biti tamo ako ne živi s njima.

Njegova supruga Emma ne nalazi se na fotografijama, kao ni njihove dvije kćeri Mabel i Evelyn.

"Bivši supružnici ujedinili su se tijekom samoizolacije, no ipak nam nije jasno je li Bruce cijelo vrijeme s njima", jedan je od komentara.

Demi i Bruce u braku su bili od 1987. do 2000. godine i zajedno imaju tri kćeri. Nakon razvoda ostali su najbolji prijatelji i često se druže, što očito Bruceovoj sadašnjoj supruzi ne smeta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene