Životna drama pjevačice

Demi će se oporaviti, ali prijatelji su zabrinuti za nju: ''Opet uzima drogu u velikim količinama''

Demi Lovato (Foto: Getty Images) Demi Lovato (Foto: Getty Images) Getty Images 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Lovato (Foto: Getty Images) Demi Lovato (Foto: Profimedia) Demi Lovato (Foto: Profimedia) Demi Lovato (Foto: Profimedia) Demi Lovato (Foto: Profimedia) Demi Lovato (Foto: Profimedia) Demi Lovato (Foto: Getty Images) Demi Lovato (Foto: Getty Images) Demi Lovato (Foto: Getty Images) Demi Lovato (Foto: Getty Images) +0 Demi Lovato (Foto: Getty Images) Galerija

Još uvijek nije poznato što je točno Demi dovelo u besvijesno stanje i koji je uzrok hospitaliziranja.

Nakon vijesti o navodnom predoziranju i hospitaliziranju te pronalasku u besvijesnom stanju, glumica i pjevačica Demi Lovato stabilno je i oporavlja se u bolnici u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo Demi Lovato (Foto: Screenshot YouTube) Borba s ovisnosti Zabrinjavajući video: Snimka sa zadnjeg koncerta Demi Lovato dala je naslutiti da s pjevačicom nešto nije u redu

Prema navodima TMZ-a pjevačica je u ponedjeljak, nekoliko sati prije podneva po lokalnom vremenu, prevezena u bolnicu nakon što su njezini prijatelji pozvali pomoć.

Policijski izvor potvrdio je da je Demi pri dolasku hitne medicinske pomoći dobila dozu Narcana, lijeka koji se inače upotrebljava kod slučajeva predoziranja. Iako se prema prvim nagađanjima radilo upravo o predoziranju heroinom, TMZ javlja kako je odbila liječnicima reći što je točno konzumirala, a u njezinu domu nisu pronađena nikakva opojna sredstva i droga.

Demi Lovato (Foto: Getty Images) Demi Lovato (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Izvor sada ipak tvrdi kako se nije radilo o predoziranju heroinom, no druge detalje nije htio otkriti.

Ova 25-godišnjakinja godinama se borila s ovisnošću kokainom i tabletama.

UsWeekly piše da su Demini prijatelji očekivali ovakav razvoj događaja pa su čak i sami imali spreman Narcan za slučaj predoziranja. “Njezini su prijatelji znali što će se dogoditi jer je opet počela uzimati drogu u velikim količinama. Bili su budni cijelu noć i partijali su noć prije u njezinu domu. Srećom, Narcan je djelovao i Demi će se oporaviti“, izjavio je izvor iz policije.

Demi Lovato (Foto: Getty Images) Demi Lovato (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

U ovom se trenutku ne provodi kriminalistička istraga jer još ne mogu sa sigurnošću potvrditi koju je drogu Demi konzumirala. Uz nju je u bolnici njezina majka, a teta Keriss Dunn objavila je na društvenim mrežama da je Demi pri svijesti te zamolila obožavatelje da mole za što brži oporavak, ali te su objave u međuvremenu nestale. “Neke od objavljenih informacija nisu bile točne pa obitelj moli da se poštuje njihova privatnost i da se ne spekulira o njezinu zdravlju te da je u ovom trenutku najvažniji Demini oporavak“, izjavio je izvor blizak obitelji.

Demi je od prvih trenutaka borbe s ovisnošću bila nevjerojatno otvorena i govorila je javno o problemima koje ima s alkoholom i drogom. Nedavno je objavila i pjesmu “Sober“, u kojoj pjeva o detaljima svoje borbe i puta k oporavku. Pjesmu je posljednji put izvela u nedjelju na festivalu Mid-State u Kaliforniji i bilo je to njezino posljednje pojavljivanje u javnosti prije nego što je završila u bolnici. Publika je već tada primijetila da nešto nije u redu jer se Demi nije mogla sjetiti riječi pjesme.

Demi Lovato (Foto: Getty Images) Demi Lovato (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Prošle je godine u YouTubeovu dokumentarnom filmu “Simply Complicated“ Demi progovorila o svojoj ovisnosti i priznala da je drogu prvi put konzumirala već sa 17 godina, tijekom snimanja dječjeg Disney showa. “Obožavala sam drogu. Kokain me osvojio čim sam ga probala“, izjavila je u snimljenom filmu. U filmu je između ostalog pričala kako je ovisnost uništila njezinu obitelj i kako se njezina majka uvijek trudila držati ju dalje od opojnih sredstava, pogotovo zbog toga što je otac bio alkoholičar. “Pretpostavljam da sam uvijek pokušavala otkriti što je on pronašao u drogi i alkoholu zato što su ga potpuno preuzeli i bili njegov prvi izbor. To mu je bilo važnije od obitelji“, priznala je Demi.

Demi Lovato (Foto: Getty Images) Demi Lovato (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Tijekom Demine turneje s grupom Jonas Brothers stvari su prvi put počele izmicati kontroli jer je drogu uzimala baš svaki dan u periodu od dva mjeseca i nakon toga se, s 18 godina, prijavila na odvikavanje. Po završetku izjavljivala je kako se osjeća odlično, no potajice je ubrzo nastavila s konzumacijom droge i opasnim kombinacijama. Skoro je došlo do predoziranja tijekom snimanja Američkog idola, pa joj je uprava zaprijetila otkazom u slučaju da se ne sredi.
Demi je nakon toga šest godina bila čista, sve do prekida veze s Wilmerom Valderamom prije dvije godine i iako su se svi ponadali kako je uspjela pobijediti u svojoj borbi, čini se da, nažalost, nije tako.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene